Παραπαίει το «σύστημα» ΠΑΟΚ, τρέμει την εκδίκαση για την πολυϊδιοκτησία

Παραπαίει το «σύστημα» ΠΑΟΚ, τρέμει την εκδίκαση για την πολυϊδιοκτησία

Οι εφέτες βρέθηκαν αντιμέτωποι τον Ιούλιο του 2020 με την γνωστή «μη απόφαση» του CAS και απέναντι τους είχαν έναν ΠΑΟΚ να τους απειλεί ευθέως και να τους ζητεί να παραιτηθούν επειδή εξευτέλισαν την ελληνική δικαιοσύνη. Και όλα αυτά με την εκδίκαση της πολυϊδιοκτησίας να... έρχεται.

Δεν είναι βέβαιο ότι το έχετε διαβάσει, αλλά το story έχει ως ακολούθως: Χθες, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου του σωτηρίου έτους 2020, δημοσιεύθηκε στο επίσημο όργανο της εξυγίανσης κείμενο, σύμφωνα με το οποίο «η Συμμορία» (δηλαδή ο Ολυμπιακός) ή έστειλε, ή ανέχθηκε την αποστολή ή ευλόγησε την αποστολή ή συμφώνησε με την αποστολή στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. στις 13 Δεκεμβρίου 2019 (!!!!!!!) ενός αισχρού σημειώματος, στο οποίο διατυπώνονταν απειλές κατά της ζωής εν ενεργεία τακτικών δικαστών (εφετών παρακαλώ) με αφορμή την απόρριψη της έφεσης του κατά της πρωτόδικης ποινής δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που του επιβλήθηκε για τα γεγονότα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το απολαυστικό και αποκαλυπτικότατο κείμενο ενσωματώνει και το απειλητικό σημείωμα, το οποίο, ως εκ θαύματος, είναι ανώνυμο, καταγράφει μια απλή ημερομηνία αποστολής, δεν έχει αποτυπωμένο αριθμό fax από τον οποίο να προέρχεται και δεν συνοδεύεται από κανενός είδους αναγνωριστικό ή προσδιοριστικό της ταυτότητας του αποστολέα ή της διαδικασίας αποστολής, πολύ δε περισσότερο δεν οδηγεί σε καμία ασφαλή υπόθεση για τις προθέσεις του ή τις επιδιώξεις του αποστολέα.

Επειδή, όμως, η ανίκανη και ηλίθια «Συμμορία» κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, αποφάσισε να στείλει το απειλητικό σημείωμα την επομένη της έκδοσης της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων 12.12.2020), άρα τι χρείαν έχωμεν άλλων αποδείξεων, αυτοί οι ανίκανοι, οι γκαφατζήδες της «Συμμορίας» το έκαναν.
Πως έγινε γνωστό το σημείωμα και οι απειλές που περιέχει; Με την αποστολή του στα γραφεία της Ε.Π.Ο., προφανώς, «για να πρωτοκολληθεί και να διανεμηθεί στα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων» (!!!!) Μη γελάτε από τώρα, έχει κι άλλο!

Κι επειδή το σημείωμα είναι ανατριχιαστικό, άκρως απειλητικό και από πολλές πλευρές άξιο ιδιαίτερης προσοχής τα Μέλη της Επιτροπής Εφέσεων, του Προέδρου εκείνης της περιόδου περιλαμβανομένου, το εισέπραξαν ως αρκούντως ανησυχητικό, διέβλεψαν τις τρομακτικές επιπτώσεις που θα έχει στη ζωή τους και στην σωματική τους ακεραιότητα, αισθάνθηκαν μέγα τον κίνδυνο να τους πλησιάζει και αποφάσισαν να ενδώσουν στις απειλές και να ξεκινήσουν να παραιτούνται, υποκύπτοντας στις απαιτήσεις της «Συμμορίας».
Πότε και για ποιους λόγους ξεκίνησαν οι παραιτήσεις;

Πρώτος ξεκίνησε να παραιτηθεί τον Φεβρουάριο του 2020 ο τότε Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων ο κ. Γεράσιμος Διονυσάτος, αλλά επειδή ξέχασε στο δρόμο τον λόγο ( το απειλητικό σημείωμα) προχώρησε στην παραίτηση του επειδή ο γιος του εργάζονταν, χωρίς κανείς να το γνωρίζει, στο OPEN T.V. ιδιοκτησίας του κ. Σαββίδη, συζύγου της ιδιοκτήτριας της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Πριν παραιτηθεί μάλιστα ρώτησε την Ε.Π.Ο. αν όντως αποτελεί κώλυμα η εργασία του γιού του στο OPEN T.V.

Η παραίτηση του κ. Διονυσάτου ( που ένοιωσε βαθιά την απειλή από το σημείωμα) οδήγησε την Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. σε νέα σύνθεση με Πρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Φιλόπουλο, Αναπληρώτρια πρόεδρο την κυρία Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου και Μέλη τους Γεράσιμο Βρυώνη, Αδαμαντία Γκόγκολη και Νικόλαο Βόκα.

Οι εφέτες της νέας σύνθεσης δίκασαν σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης και στις 14 Απριλίου 2020 εξέδωσαν την γνωστή απόφαση επικυρώνοντας την πρωτόδικη ποινή των – 7 βαθμών, για την οποία δέχθηκαν τη σκληρότατη αντίδραση του Π.Α.Ο.Κ. με δημόσια ανακοίνωση του.

Οι ίδιοι βρέθηκαν αντιμέτωποι τον Ιούλιο του 2020 με την γνωστή «μη απόφαση» του C.A.S. και απέναντι τους έναν Π.Α.Ο.Κ. να τους απειλεί ευθέως και να τους ζητεί να παραιτηθούν επειδή εξευτέλισαν την ελληνική δικαιοσύνη.

Οι παραιτήσεις τους καταγράφονται διαδοχικά στις 13.07, 14.07, 17.07 και στις 18.07.2020, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Εφέσεων να μείνει χωρίς μέλη και να χρειάζεται να εκλεγεί νέα σύνθεση.
Όπως εύκολα αποδεικνύεται όλες οι παραιτήσεις των μελών της Επιτροπής Εφέσεων έγιναν εξαιτίας του απειλητικού σημειώματος που οι «γκαφατζήδες» της «Συμμορίας» έστειλαν στο πρωτόκολλο της Ε.Π.Ο. στις 13 Δεκεμβρίου 2019.

Άλλωστε, οι παραιτήσεις του Φεβρουαρίου 2020 και του Ιουλίου 2020 ταυτίζονται χρονικά με την αποστολή του σημειώματος! Κοντά – κοντά είναι! Σιγά τώρα τη διαφορά, που η πρώτη έγινε τρεις μήνες μετά και οι υπόλοιπες εφτά μήνες μετά την αποστολή του σημειώματος. Ο χρόνος είναι ένα σχετικό μέγεθος, το είπε και ο Αϊνστάϊν, άρα ποιοι είμαστε εμείς που θα αμφισβητήσουμε τον μεγαλύτερο φυσικό όλων των εποχών;

Βλέπετε εσείς τίποτε το παράλογο; Δεν μπορεί ένας εφέτης να διαβάσει ένα πρωτοκολλημένο απειλητικό σημείωμα στις 13 Δεκεμβρίου 2019 και να αισθανθεί μια απειλή να έρχεται καταπάνω του τον Ιούλιο του 2020, με αποτέλεσμα να θυμηθεί πως πρέπει να παραιτηθεί;

Σιγά τώρα που έπαιξαν ρόλο στις παραιτήσεις η εργασία του γιού του Προέδρου στο OPEN T.V. ή οι απειλές του Π.Α.Ο.Κ. μετά την απόφαση της Εφέσεων για την πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη ή μετά την «μη απόφαση» του C.A.S.

Είναι δυνατόν να έχει μεγαλύτερη επίδραση σε ένα εφέτη μια ανακοίνωση του Π.Α.Ο.Κ. ή η αποκάλυψη πως ο γιός του εργάζεται στο OPEN T.V. από ένα τρομοκρατικό σημείωμα που στάλθηκε στο πρωτόκολλο για διανομή, δεν έχει αποστολές, δεν έχει αριθμό FAX, δεν υπάρχει καμία ανάληψη ευθύνης ( πω – πω ρε φίλε, τι καθόμαστε και γράφουμε!!!), δεν περιέχει κανένα όνομα, κανένα αποδεικτικό, καμία ένδειξη;

Σιγά τώρα μη βάλουμε τον καημένο τον Π.Α.Ο.Κ. και δυο – τρεις ανακοινωσούλες που εξέδωσε στην ίδια κλίμακα τρομοκρατίας με ένα συγκλονιστικό, αποκαλυπτικό, τρομακτικό, απάνθρωπο, εξοντωτικό σημείωμα που, ναι μεν δεν έχει κανένα στοιχείο αναγνώρισης, αλλά αφού εστάλη στην Ε.Π.Ο., «προς διανομή στους εφέτες» στις 13 Δεκεμβρίου 2019 … η «Συμμορία» το έστειλε. Από το σημείωμα αυτό προκλήθηκαν οι παραιτήσεις εφτά μήνες μετά!

Και πέρα από όλα αυτά δεν έχει την δημοσιογραφική υποχρέωση ένα επίσημο όργανο μιας ολόκληρης εξυγίανσης, το οποίο δημιουργήθηκε για να υπηρετεί και να αναδεικνύει την απόλυτη, την ανόθευτη αλήθεια, να δημοσιοποιεί στις 25 Οκτωβρίου 2020 ένα τέτοιο κολοσσιαίο θέμα που συνέβη στις 13 Δεκεμβρίου 2019 και αποκαλύπτει μια τόσο σοβαρή απειλή εναντίον της δικαιοσύνης και των λειτουργών της;
Τώρα γελάστε ελεύθερα!!!

Υ.Γ. Είναι τέτοιος ο τρόμος για τη νέα εκδίκαση της υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας που έρχεται οσονούπω, με το ίδιο θεσμικό πλαίσιο και τις ίδιες συνταγματικές δεσμεύσεις στους τακτικούς δικαστές, που όχι ένα, αλλά τριάντα απειλητικά και τρομοκρατικά σημειώματα θα αποκαλυφθούν στην πορεία!!! Ε, ρε γλέντια!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ