«Ντου» Μπέου στον αγαπημένο του «Τίγρη»

«Ντου» Μπέου στον αγαπημένο του «Τίγρη»

Στον διαιτητή που λατρεύει ο «Τίγρης» την έπεσε ο Δήμαρχος. Δύσκολοι καιροί για τον Αχιλλέα που χάνει τους «δικούς» του στην ΕΠΟ.

Δύο αποβολές στο ματς με την Λάρισα του Αλέξη Κούγια. Με διαιτητή τον… κορυφαίο για την «εξυγίανση» Τάσο Σιδηρόπουλο. Την «εξυγίανση» που τιμά ο Δήμαρχος, πρώην διερμηνέας και νυν πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ήταν δύσκολη μέρα για τον Μπέο, δεν πηγαίνουν καλά και τα πράγματα συνολικά το τελευταίο διάστημα στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου που πρεσβεύει. Βλέπετε με τον Γραμμένο του «δικού» του Ιβάν να φεύγει από την ΕΠΟ χάνει την επιρροή που είχε στην Ομοσπονδία καθώς και το «δικό» του παιδί, ο Λασκαράκης μένει στην απέξω. Αυτό το παλικάρι που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην «εξυγίανση» με την ΕΠΟ να είναι στα χέρια του Ιβάν αλλά τώρα που τα πράγματα άλλαξαν με τον «Τίγρη» να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση σαν να ζορίζεται η κατάσταση για τον Δήμαρχο, πρώην διερμηνέα και νυν πρόεδρο του Βόλου.

Βλέπετε ο Αχιλλέας έχει συνηθίσει σε άλλη μεταχείριση. Μετά το ματς λοιπόν με την Λάρισα του Κούγια, την έπεσε στον… κορυφαίο Σιδηρόπουλο χαρακτηρίζοντας τον στα social media «αποκαρδιωτικό» και γράφοντας πως αλλοιώνει αποτελέσματα αγώνων. «Αποκαρδιωτικός ο Σιδηρόπουλος. Και είναι και διεθνής διαιτητής (!!!). Παράβαση στην αποβολή του Ριένστρα μόνο αυτός είδε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, πρώην διερμηνέας και νυν πρόεδρος του Βόλου. Προσέξτε τώρα, για τον Τάσο τον Σιδηρόπουλο, τον αγαπημένο διαιτητή του «Τίγρη». Το καλύτερο παιδί της ελληνικής διαιτησίας για τον «Τίγρη», τον διαιτητή που ολάκερος Υφυπουργός (λέγε με Κοντονή) ασχολήθηκε για να τον ορίσει σε τελικό κυπέλλου ώστε να είναι χαρούμενος ο «Τίγρης».

Την έχει ξαναπέσει στον Σιδηρόπουλο στο παρελθόν ο Αχιλλέας, όπως τον Δεκέμβριο του 2019 μετά από το ματς με τον ΠΑΟ, όμως τότε η ΕΠΟ ήταν στα χέρια του Ιβάν. Άλλα δεδομένα δηλαδή για τον Αχιλλέα που ένοιωθε πανίσχυρος και εκείνες τις εποχές είχε τον άνθρωπο του στην ΕΠΟ, τον Λασκαράκη δηλαδή, πρόεδρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ