Κνετ vs VAR : Να χα χίλια μάτια Σούπερ Λιγκ να βλέπω

Κνετ vs VAR : Να χα χίλια μάτια Σούπερ Λιγκ να βλέπω

«Μην λέτε βλακείες». Το λέει και ο Τσιάρτας

Φοβερό πρωτάθλημα έχουμε. Τύφλα να έχει η Πρέμιερ Λιγκ.

Ματσάρες, γκολάρες. Ωραίοι, μοιραίοι.

Και πάνω από όλα η τεχνολογία, φύλακας άγγελος της αξιοπιστίας.

Βλέπεις ρε παιδί μου το δωματιάκι του VAR και νιώθεις μια ασφάλεια. Μια σιγουριά θα έλεγα. Έχουν δεν έχουν παραγγείλει σουβλάκια. Νηστικοί ή… ταϊσμένοι.

Η δουλειά είναι δύσκολη αλλά τα παλικάρια ξέρουν να την κάνουν. Αξίζει τον κόπο. Μπορεί να πληρώσαμε κάτι παραπάνω, αλλά σημασία έχει πως πλέον δεν μας ξεφεύγει τίποτε.

Δεν είδατε πάλι απόψε στο ΟΑΚΑ. Το γκολ ισοφάρισης της ΑΕΚ.

Τι δεν είδατε; Μα δεν χρειάζεται να δείτε. Βλέπει το VAR. Τώρα βεβαίως ότι βλέπει μονίμως υπέρ ΑΕΚ αυτή είναι μια μικρή, μάλλον ασήμαντη λεπτομέρεια. Σιγά μην μας χαλάσει τόσο ωραία ιστορία.

Τρία ποντάκια την περασμένη Κυριακή από το VAR η ΑΕΚ στα Γιάννενα με εκείνο το πέναλτι παρωδία με τη μπάλα να έχει φτάσει στην Πρέβεζα όταν το «μάτι» της τεχνολογίας εντόπισε την παράβαση.

Άλλα τρία ποντάκια σήμερα μέσω VAR για την ανατροπή με τον ΟΦΗ (από 0-1 σε 2-1). Μα δεν είναι υπέροχη ανακάλυψη η βίντεο-τεχνολογία; Τι να τους κάνει τους παίκτες ο Τίγρης με αυτή την «ρέντα» σε 3D.

Μα όλα ΑΕΚ από πέρσι μέχρι τώρα; Αν ήταν σε Καζίνο θα τους είχε πάρει και τα σώβρακα ο Κουροπαλάτης.

Δεν θα πρέπει να αδικούμε βεβαίως και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου. Τους… παίκτες, ντε. Άλλοι γίνονται «ήρωες», άλλοι «μοιραίοι» αλλά πάντα τέλος πάντων βρίσκουν τον τρόπο να μας θυμίζουν την παρουσία τους.

Και ενίοτε να δίνουν και το ερέθισμα για soundtrack μιας και ως γνωστόν η μουσική εξημερώνει τα ήθη.

Διότι βλέπεις για παράδειγμα τον Κνετ στο φάουλ του Νινουά που κρίνει το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ στο 88΄ και σκέφτεται Πουλόπουλο «Κάποιο άγαλμα που με είδε, με θυμήθηκε». Ωραίο, νοσταλγικό. Διαχρονικό.

Άλλος πιο… μπασμένος στο έντεχνο θυμάται τον Τερλέγκα «Και όπως θα παίρνω τις στροφές, εσύ αν θέλεις κοίταζε με». Και αυτό καλό.

Και αν πρέπει να γεμίσουμε το πρόγραμμα βάζεις και Αντύπα «Φωτογράφε, τράβα μια φωτογραφία. Αυτή την ώρα που τον αγκαλιάζει»…

Αν ήταν έξυπνος ο Μπουτσικάρης τέτοιο προϊόν-διαμάντι που κρατάει στα χέρια του θα το πουλούσε εύκολα σε CD. Ή και ως εκπαιδευτικό πρόγραμμα. «Απίστευτο λάθος, κρύφτηκε πίσω από το τείχος ο Κνετ. Τραγική εκτίμηση», ανέφερε ο σπίκερ της Nova, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Φεύγει από τη γωνιά του ο Κνετ, για κάποιο δικό του λόγο…». Παίρνεις τη φάση, την πας αύριο στο Νήπιο και λες τα παιδάκια: Που κρύφτηκε ο Κνετ; Μέχρι να τον βρουν οι μπόμπιρες θα έχουν σχολάσει.

Μα δεν είναι υπέροχη η Σούπερ Λιγκ;

ΥΓ. «Ρε σεις πόσο μαλάκες μας περνάτε; Κανένας σοβαρός ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν υπάρχει; Είχα να δω τερματοφύλακα να αδειάζει το τέρμα και να κάθεται πίσω από το τείχος από ένα παιχνίδι του Ακράτητου με το Καματερό, όταν είχα τον Άρη Πετρούπολης. Ελπίζω να τα αλλάξει όλα ο νέος ιδιοκτήτης, που έρχεται και αυτός από το εξωτερικό, χωρίς να ξέρει που είναι η πόλη, ούτε αν είναι νησί ή ξηρά». Και άλλο κουιζάκι. Και μάλιστα ενισχυμένο, από τον πάντα ενημερωμένο Αλέξη Κούγια.

ΥΓ 2. «Όταν χάσεις το ηθικό πλεονέκτημα δεν σε σώζει τίποτα, ούτε ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος, ούτε ο Πουρλιοτόπουλος… Όπου Μάκης και μάλαμα!». Κούγιας νο 2, η επιστροφή. Εκεί στο μάλαμα όμως θα μπορούσε κάποιος να βάλει και… μαλαμα-τίνα

ΥΓ 3. Δόξα και τιμή στον Βασίλη Τσιάρτα. «Μη λέτε βλακείες» είπε ο θεματοφύλακας της σοβαρότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ