Ο Σοάρες στο «σημάδι» του Ολυμπιακού (pic, vids)

Ο Σοάρες στο «σημάδι» του Ολυμπιακού (pic, vids)

Οι Πορτογάλοι εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον 27χρονο επιθετικό της Πόρτο, που αποχωρεί από τους «Δράκους» * Το επεισόδιο με τον Κονσεϊσάο και η πίεση των Κινέζων!

Δεν είναι μόνο… θέμα παράδοσης. Είναι η ίδια η λειτουργία της μεταγραφικής αγοράς του Γενάρη, όταν και στο τελευταίο 48ώρο γίνονται κινήσεις που δεν συνέβησαν ολόκληρο τον μήνα. Και όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό; Η ιστορία διδάσκει πως όλα είναι πιθανά. Σιγά μην δεν ήταν εκεί οι Πειραιώτες στο μεγάλο παζάρι. Ήδη πριν από λίγο παραχώρησαν τον Φιγκέιρας στη Μπράγκα ενώ στη Σερβία λένε πως έκλεισε και ο Ζντιέλαρ στην Παρτιζάν. Μέχρι την Τετάρτη θα μάθουμε τι θα γίνει με τον Καπίνο, τον Μίλιτς, ίσως και με τον Εμενίκε αν και για τον Νιγηριανό υπάρχει και ο Φλεβάρης. Η αγορά της… Κίνας.

Αυτό πάντως που δεν θα πρέπει να παραβλέψει κανείς είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν κατά νου μόνο το «δώσε». Υπάρχει πιθανότητα προσθήκης. Ου μην και παραπάνω από μιας, αλλά αυτό ας το αφήσουμε να το αποφασίσουν οι επόμενες ώρες. Το σίγουρο είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, στην Πορτογαλία εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Φραντσέσκο «Τικίνιο» Σοάρες. Τον 27χρονο σέντερ φορ της Πόρτο (19 ματς, 3 γκολ, 4 ασίστ φέτος). Ο ύψους 1.87μ Βραζιλιάνος παρά το… μπόι του αγωνίζεται και αριστερά στην επίθεση. Οι Πορτογάλοι λοιπόν λένε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που συζητά με την Πόρτο για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Το συμβόλαιο του Σοάρες στους «Δράκους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Η Πόρτο τον αγόρασε πέρσι τον Γενάρη από την Γκιμαράες αντί του ποσού των 5.6 εκατ ευρώ. Αλλά τώρα θέλει να τον δώσει. Για την ακρίβεια, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και όχι τόσο η διοίκηση. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν τεχνικός των «Δράκων» χρησιμοποιούσε ως «ρεζέρβα πολυτελείας» τον περσινό πρώτο σκόρερ της Πόρτο, καθώς εμπιστεύεται περισσότερο τους Αμπουμπακάρ και Μαρεγκά.

Με τον Σοάρες να έχει, μεν, 19 συμμετοχές στη φετινή πορεία της πορτογαλικής ομάδας, αλλά με μόλις 640 αγωνιστικά λεπτά. Κάτι που προφανώς δεν του άρεσε. Καθόλου. Αποτέλεσμα; Οταν ο Κονσεϊσάο αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή στον τελικό του Λιγκ Καπ με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο Βραζιλιάνος φορ αντέδρασε. Αυτό ήταν. Μόλις τη Δευτέρα η Πόρτο επέστρεψε στο ρόστερ της τον (πρώην παίκτη του Ολυμπιακού) Γκονσάλο Πασιέντσια από τον δανεισμό στη Σετουμπάλ. Και ενημέρωσε το περσινό «πολυβόλο» ότι μπορεί να φύγει. Προσφέροντας την ευκαιρία στον Ολυμπιακό και κάθε ενδιαφερόμενο, να τον αποκτήσει.

Πέραν του Ολυμπιακού, πάντως, για τον Σοάρες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από ομάδες της Κίνας. Κάτι που, εφόσον ισχύει, καθιστά αρκετά δύσκολη την περίπτωση απόκτησής του από τους «ερυθρόλευκους».

ΔΕΙΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΟΝ «ΤΙΚΙΝΙΟ» ΣΟΑΡΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=EY-8pkeb-os

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ