Επαφή Καρεμπέ – Ντέκο για τον Σοάρες!

Επαφή Καρεμπέ – Ντέκο για τον Σοάρες!

Επιβεβαιώνεται από την Πορτογαλία ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον Βραζιλιάνο φορ της Πόρτο. Ο ρόλος του Ντέκο, πρώην αστέρα των Μπαρτσελόνα, Πόρτο και νυν ατζέντη του παίκτη!

Ο Ολυμπιακός είναι ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Ερυθρόλευκοι κινούνται σε αρκετά μέτωπα, με σκοπό και να αποκτήσουν, αλλά και να δώσουν ποδοσφαιριστές. Με τις τελευταίες ώρες του μεταγραφικού παζαριού του Ιανουαρίου να επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις και αγωνία. Καθώς ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις προσθήκες, οι επαφές είναι συνεχείς και πολύ έντονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr από την Πορτογαλία, λοιπόν, ο Κριστιάν Καρεμπέ εμφανίζεται να είναι ο άνθρωπος που τρέχει για λογαριασμό του Ολυμπιακού τη μεταγραφή του «Τικίνιο» Σοάρες. Του 27χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Πόρτο, που αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο «καυτό» όνομα για την επίθεση των Πειραιωτών. Με τον Γάλλο σύμβουλο στρατηγικής του Ολυμπιακού να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ντέκο (σ.σ. από την ημέρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο έγινε ατζέντης ποδοσφαιριστών).

Ο χρόνος πιέζει, τόσο τον Ολυμπιακό όσο και την Πόρτο με τον παίκτη και για αυτόν τον λόγο οι συζητήσεις συνεχίζονται. Με τους «Δράκους» να εμφανίζονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή τους, μετά το επεισόδιο που είχε με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, στον τελικό του Λιγκ Καπ με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Μάλιστα, η επιστροφή του Γκονσάλο Πασιέντσια από τη Βιτόρια Σετουμπάλ ήταν μία απόφαση που πάρθηκε επί τούτου. Καθώς ο προπονητής των «Δράκων» ενημέρωσε τη διοίκηση ότι δεν υπολογίζει στον Σοάρες μετά από όσα έγιναν.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ντέκο επανέφερε στο προσκήνιο του Ολυμπιακού την περίπτωση του πελάτη του. Ενημερώνοντας ότι πλέον είναι διαθέσιμος, είτε για μεταγραφή είτε για δανεισμό. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι η ομάδα που έχει κερδίσει την προσοχή του Σοάρες και του διάσημου ατζέντη του. Αν και τις τελευταίες ώρες προκύπτουν διαρκώς σενάρια που θέλουν κινεζικές ομάδες να κινούνται για τον ποδοσφαιριστή. Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί, είναι πιθανό να δυσκολέψει τα πράγματα.

Ολα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός κάνει την προσπάθειά του στην τελική ευθεία των μεταγραφών. Θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες που προκύπτουν από καραμπόλες σε διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες. Με την απόκτηση φορ να μην είναι η μοναδική ασχολία των Πειραιωτών. Καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και το σοβαρό ενδεχόμενο απόκτησης δεξιού μπακ. Υπόθεση η οποία επίσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ