Γραμμένος και Σαββίδης παρέα στη γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας

Γραμμένος και Σαββίδης παρέα στη γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας

Μετριόφρων εμφανίστηκε ο Βαγγέλλης Γραμμένος στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, που πριν από τις εκλογές υποστήριζε ότι δεν του αρέσουν οι χαλίφηδες, είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ήταν όλα τα παλικάρια του Βορρά εκεί. Μόνο οι Στάρκ έλειπαν γιατί είναι στα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου του Game of thrones. Παλεύουν και αυτοί μήπως πάρουν τον τίτλο. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Μάλλον από απόλυτη εξυγίανση. Οι καθαροί και αμόλυντοι του ελληνικού ποδοσφαίρου έκοψαν την πίτα τους, αλληλοβραβεύτηκαν και αγαλίασαν που ο ΠΑΟΚ είναι επιτέλους πρώτος στη βαθμολογία.

Ο Γραμμένος σηκώθηκε και είπε: «Αυτό που ξεκινήσαμε και αγκαλιάσατε με τόση θέρμη να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο θα το κάνουμε πράξη. Να ξέρετε ότι η προσπάθεια αυτή θα φτάσει στο τέλος γιατί είναι επιθυμία της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα προδώσουμε τις προσδοκίες σας.» Αυτή η μετριοφροσύνη του προέδρου της ΕΠΟ πραγματικά συγκλονίζει και συγκινεί. Αφού έχει ήδη ξεκινήσει η αλλαγή. Με τους διαιτητές Θάνο, Στυλιαρά, Βάτσιο, Φωτιά, Φωτιάδη… Με τους βοηθούς Σίπκα, Καραγκιζόπουλο, Κουντουρέλη, Κούλα…

Ο Γραμμένος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στο Μακεδονία Παλλάς του Ιβάν. Στα τέλη Νοεμβρίου. Από τότε ξεκίνησε η «αλλαγή» για την οποία δεσμεύτηκε ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος. Σταδιακά θα αρχίσουν να …προσαρμόζονται και άλλοι διαιτητές και βοηθοί. Όποιοι δεν το κάνουν δεν θα πάρουν κομμάτι από την πίτα της …εξυγίανσης.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης και το αφεντικό του, ο Ιβάν, παρακολουθούσαν περιχαρείς τον Γραμμένο από την πρώτη σειρά. Δίπλα τους ήταν ο Γκιουλέκας και η Πατουλίδου. Όχι ο Θωμάς Μητρόπουλος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης που ήταν σε άλλη πίτα. Του Νότου. Αυτούς ο Γραμμένος τους «έγραψε». Φωτογραφία ήθελε μόνο με τον Ιβάν.

Έγιναν και άλλα στην Σαλονίκη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββας Δημητριάδης έστειλε μήνυμα στην νεολαία: «Να σταματήσουμε να αποκαλούμε τον εαυτό μας Ινδό, Μουσουλμάνο, Χριστιανό, γιατί αυτός ο διαχωρισμός γεννά βία!» Άργησαν να πάρουν χαμπάρι τι κοτσάνα είπε. Ήταν όλα …χαλαρά. Μετά στράβωσαν. Αυτό βρήκε να πει ο άνθρωπος; Κάτι για τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και τον Άρη στην πρώτη εθνική δεν σκέφτηκε;

Στράβωσε και ο Διονύσης Ψωμιάδης. Το ιστορικό στέλεχος της ένωσης που αποχώρησε και δεν αντάλλαξε βλέμμα με τον Γραμμένο. Ο Γκαγκάτσης και Ιβάν εξακολουθούσαν να γελούν. Δεν τους ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα. Έβγαλαν την υποχρέωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ