Χαλλλλλαρώστε καρντάσια στην Τούμπα. Με τον Ολυμπιακό έπαιζε ο Άρης

Χαλλλλλαρώστε καρντάσια στην Τούμπα. Με τον Ολυμπιακό έπαιζε ο Άρης

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το διπλό του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη...

«Άχρωμος και άοσμος ο Π.Α.Ο.Κ. του Φερέιρα δεν έκανε ευκαιρία απέναντι στον Ολυμπιακό που ήταν κυρίαρχος και τελείωσε και τυπικά το πρωτάθλημα με τρόπο καρμπόν (0-1), όπως τον Φλεβάρη στην Τούμπα».

Όποιος βρει, με την πρώτη ,σε ποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.) καταχωρήθηκε, μεταξύ άλλων, αυτή η φράση κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον με επίχρυση καδένα!

Η προφανής απάντηση « γράφτηκε σε κάποιο από τα Μ.Μ.Ε. που διατηρούν μια προνομιακή σχέση με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ή περιφέρονται περί την πλατεία Αλεξάνδρας ή ψάχνονται να βελτιώσουν τις πηγές τους στον Ολυμπιακό ή οι ιδιοκτήτες είναι γαύροι του κερατά ή, τέλος πάντων, λατρεύουν τον Μαρινάκη», συγνώμη που σας το λέω, είναι λάθος. Χάσατε!

Η απάντηση « δημοσιεύθηκε σε κάποιο Μ.Μ.Ε. από τα λεγόμενα αντικειμενικά, που προσπαθούν (όσο το καταφέρνουν) να αποτυπώσουν την πραγματική εικόνα ενός αγώνα και δεν ψάχνουν αστείες δικαιολογίες στη διαιτησία και στο αν το χορτάρι ήταν κουρεμένο ή όχι» είναι και πάλι λάθος. (Ξανα)χάσατε!

Η σωστή απάντηση είναι στην τρίτη κουρτίνα: Η φράση – επιτομή της εικόνας του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός στην Τούμπα για τα play off της Super League 1 τον Ιούνιο του 2020 δημοσιεύθηκε, ως εισαγωγή στην κριτική του αγώνα, στο κορυφαίο site της εξυγίανσης, «αυτό που πάλεψε και ανέτρεψε την κόκκινη παράγκα», αυτό που υπάρχει για να αποθεώνει τις κριτικές των φάσεων από τον αμισθί Κάκο, αυτό παίρνει τα κομμάτια του Τσαμούρη στη φάση με το χέρι του Βιεϊρίνια δυο χρόνια πριν στη Λαμία, αυτό που έβαλε τα κλάματα όταν η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. αθώωσε ομόφωνα τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό από όλες τις κατηγορίες!

Επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός στην Τούμπα για τα play off του πρωταθλήματος 2019/2020! Για ένα αγώνα, δηλαδή, όπου ο τότε κραταιός «Δικέφαλος» έπαιξε, υποτίθεται, τα ρέστα του για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη για τον τίτλο και κατάφερε να τελειώσει το ματς « χωρίς ούτε μια ευκαιρία».

Το ίδιο site ξιφούλκησε φέτος σε βάρος του Άρη, του Σιαμπάνη, του Μάντζιου, του Καρυπίδη επειδή ο Άρης, στο Χαριλάου, έχασε 1-2 από τον Ολυμπιακό έχοντας στατιστικές επιδόσεις ισάξιες, αν όχι καλύτερες, από τους ερυθρόλευκους, ένα γκολ και μερικές, ακόμη, καλές φάσεις για να φτάσει και σε δεύτερο.

Η ιστοσελίδα της εξυγίανσης, πιστή στην υπεράσπιση της μοναδικής αλήθειας, υπονόησε διάφορα για την αγωνιστική εικόνα του Άρη και ειδικά για την απόδοση του γκολκήπερ της ομάδας. Συνέδεσε με μια μεγάλη ευκολία σενάρια «ειδικών σχέσεων του Καρυπίδη με τον Μαρινάκη», υιοθέτησε και αναπαρήγαγε όλη τη σχετική φημολογία που σέρνεται εδώ και καιρό σε μια χώρα από τις πρώτες στον πλανήτη σε ψεκασμένους και επιχείρησε να ρίξει τον Άρη βορά στο λάκκο των θεωριών συνομωσίας για ένα και μόνο λόγο: για να βρει τρόπο να διαφύγει ο Π.Α.Ο.Κ. από την εικόνα που παρουσιάζει αγωνιστικά εντός και εκτός συνόρων, να αποκαταστήσει το τρωθέν κύρος του από τους τέσσερις, επιπλέον, κερδισμένους διαιτητικά βαθμούς, να υπερκεράσει τον Κλάτενμπεργκ και τις δημόσιες κρίσεις του για το γκολ του Ελ Καντουρί στο ματς με τα Γιάννινα και να προφέρει άλλοθι στη μαγική εικόνα της Π.Α.Ο.Κάρας στην Ολλανδία.

Είναι μεγάλος ο καημός για την εικόνα του Π.Α.Ο.Κ., είναι βαθύ το κρίμα για τις τεράστιες εσωτερικές αντιφάσεις με τις οποίες καλείται να πορευτεί στα ματς που έρχονται, είναι προ των πυλών ο κίνδυνος να βρίσκεται τα Χριστούγεννα μακριά, πολύ μακριά από κάθε στόχο (πλην του Κυπέλλου) και το χειρότερο όλων: είναι περίπου δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός, μόλις αποκαταστήσει την αγωνιστική του εικόνα ( με όλους τους ποδοσφαιριστές στη δύναμη του και τις υποχρεώσεις στο UEFA Champions League ολοκληρωμένες), θα εμφανιστεί δυο και τρεις φορές καλύτερος από ότι είναι τώρα (κάτι παραπάνω ξέρει ο Μαρτίνς).

Η επένδυση στη μυθολογία σε ένα κοινό που είναι εθισμένο στην χειραγώγηση και αρέσκεται να διερευνά την πραγματικότητα με θεωρίες συνομωσίας κάθε είδους είναι μια πρώτη, πρόχειρη διαφυγή, άρα όλη αυτή η παραφιλολογία που αναπτύχθηκε είναι κάτι σαν τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του για να σωθεί … Δεν προσφέρει, όμως, τίποτε ουσιαστικό.

Καρντάσια χαλλλλαρά! Ηρεμήστε, ησυχάστε και δείτε τη ζωή με άλλο μάτι! Με τον Ολυμπιακό έπαιζε ο Άρης, δηλαδή με την καλύτερη ομάδα στη χώρα που παίζει στο ψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη, που είναι φορτωμένη με είκοσι (και πλέον) ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, που την κουλαντρίζει ο καλύτερος (μακράν του δεύτερου) προπονητής και την διοικεί ο πρώτος (επίσης μακράν του δεύτερου) επιχειρηματίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Αν ήταν αυτός ο Ολυμπιακός να χρειάζεται έναν Σιαμπάνη για να νικήσει τον Άρη, σκεφθείτε (έτσι και ανοίξουν τα στόματα) τι έχουν να πουν οι διάφοροι καλοθελητές για τη Λαμία και τον Βελλίδη, για την Ξάνθη ( που βρίσκεται αυτή η ψυχή;) και τον Ζίφκοβιτς και για τον Παναιτωλικό και τον Κνέντ … Δεν βγαίνει άκρη έτσι και δεν σας συμφέρουν οι συγκρίσεις αν μπει ο ΝΠΣ Βόλος στην εξίσωση!!!

Χαλλλαρώστε, λοιπόν, κι απολαύστε, ψαχθείτε αγωνιστικά και πάρτε αποφάσεις. Κανένας δεν κοροϊδεύεται πλέον με θεωρίες συνομωσίας και γονατογραφήματα της κακιάς ώρας βγαλμένα από το ψυγείο για πάσα χρήση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ