Μάσιμο έμαθες ποιος προπονητής έκανε… κλικ στον Τίγρη;

Μάσιμο έμαθες ποιος προπονητής έκανε… κλικ στον Τίγρη;

Ανακουφίστηκε, λέει, ο Μάσιμο Καρέρα από τη νίκη στην Τρίπολη. Χρειάζονται, όμως, κι άλλες. Πολλές. Γιατί ο Μελισσανίδης έχει τσεκάρει ήδη τον επόμενο.

Ήρθαν… ζόρια το βράδυ της Πέμπτης για τον Μάσιμο Καρέρα. Εκείνη η ήττα από την ουκρανική Ζόρια έφερε πίεση στον Ιταλό προπονητή. Γι’ αυτό και πριν το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όταν μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τους είπε πως αυτό το ματς δεν ήταν μια μάχη. Ήταν ο… πόλεμος. Διότι γνώριζε πως αν οι παίκτες του δεν έκαναν τη δουλειά τους, όσο και αν όλοι ορκίζονταν ότι δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασής του, θα είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

Πήρε παράταση ο Μάσιμο στην Τρίπολη. Αλλά στην ΑΕΚ δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια όλο αυτό το διάστημα.Η πιάτσα… βοά πως ήδη τα μάτια του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι στραμμένα σε έναν προπονητή από την ελληνική αγορά. Ξέρετε πως είναι ο Μελισσανίδης. Έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια σους Έλληνες προπονητές.

Ποιος του έχει κλέψει την καρδιά; Αργύρης Γιαννίκης λέγεται. Και έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του από πέρσι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν οι Ηπειρώτες πήραν… τρένο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ο Γερμανοθρεμένος προπονητής έχει μπει στη λίστα του Μελισσανίδη από νωρίς στη σεζόν.

Συγκεκριμένα, από τη μέρα που ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ… στράβωσε με όσα είδε από τον Καρέρα. Ποια ήταν αυτή; Ο τελικός Κυπέλλου. Τότε έσπασε το γυαλί. Το παλεύουν οι συμβουλάτορες του Μελισσανίδη να το κολλήσουν ξανά. Και κάθε φορά που η ΑΕΚ κερδίζει, εκείνοι του λένε για το πόσο καλός είναι ο Καρέρα. Αλλά ο… Τίγρης όταν στραβώσει, δύσκολα μπορεί να το γυρίσει αλλιώς το χαρτί.

Από εκείνη τη μέρα, λοιπόν, ο Μελισσανίδης ρώτησε ποιοι είναι οι Έλληνες προπονητές που θα μπορούσαν να πάνε στην ΑΕΚ της επόμενης μέρας, όποτε κι αν είναι αυτή. Όλοι όσοι ρωτήθηκαν έδειξαν τον Γιαννίκη. Και από τότε λέγεται πως ο Μελισσανίδης έχει βάλει τους δικούς του ανθρώπους, εκείνους που ποδοσφαιρικά εμπιστεύεται, να παρακολουθούν όλα τα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα report που φτάνουν στ’ αυτιά του είναι άκρως ενθαρρυντικά. Ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Με άπλωμα στο γήπεδο, με καλό… μάτι του προπονητή στις μεταγραφές. Και με επιλογές που κοστίζουν λίγο, αλλά προσφέρουν πολύ. Το value for money, που λέμε. Έτσι ήταν όλες οι μεταγραφές του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μάσιμο μπορεί να ανακουφίστηκε στην Τρίπολη, αλλά έχει ακόμα εξετάσεις μπροστά του. Μην ξεχνάτε πως έρχονται ντέρμπι μέσα στον Δεκέμβριο. Με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Και στο προηγούμενο ντέρμπι, αυτό με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ ήταν χειρότερη παρ’ όλο που ισοφαρίστηκε στο φινάλε. Γενικά στα μεγάλα ματς, αν εξαιρέσουμε εκείνο με τη Βόλφσμπουργκ, ο Καρέρα παίρνει κάτω από τη βάση. Και αυτά θα τον κρίνουν. Τον Αστέρα και τη Λάρισα μπορεί να τους κερδίσει και ο Γιαννίκης, έτσι δεν είναι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ