SDNA με σφραγίδα Σαββίδη

SDNA με σφραγίδα Σαββίδη

Στο Μακεδονία Παλλάς του Ιβάν Σαββίδη τα γραφεία του… «πόση αλήθεια αντέχεις». Άντε και στην Τούμπα!

Μέσα στην χλιδή ήρθε να… ταράξει τα νερά της δημοσιογραφίας (σ.σ. Θέε μου συγχώρα με…) και να μας ρωτήσει πόση αλήθεια αντέχουμε. Με στόχο να υπηρετήσει την… εξυγίανση που τότε με την τρόικα ενωμένη προσπαθούσε να ρίξει με κάθε θετικό και αθέμιτο (σ.σ. κρατήστε το δεύτερο…) τρόπο τον Ολυμπιακό από την κορυφή.

Αποδείχτηκε πάρα πολύ γρήγορα πως η… αλήθεια που πούλαγε ήταν σαν το «λεφτά υπάρχουν». Δηλαδή όπως αποδείχτηκε πως τα «λεφτά που υπάρχουν» ήταν τα δικά μας, έτσι αποδείχτηκε πολύ γρήγορα και πως «η αλήθεια που πρέπει να αντέξουμε» ήταν του «πατερούλη»-«πατριάρχη». Του Ιβάν καλέ, του Σαββίδη για τα «μάτια» και την τσέπη του οποίου ο Λαλάκης και κάμποσοι ακόμη… λαλάκηδες άλλαξαν οποίου δεκάδες… αντικειμενικοί και καλά άλλαξαν ομάδα.

Τι τις θυμήθηκα τώρα τις γνωστές ιστορίες για το SDNA που υπηρετεί την… εξυγίανση; Μα γιατί αγαπητέ μου αναγνώστη, τα γραφεία του στη Θεσσαλονίκη ξέρεις που βρίσκονται πλέον;

Από γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης όπου στεγάζονταν τα υπερ-λουξ γραφεία της… αλήθειας του Ιβάν μεταφέρθηκαν στο Μακεδονία Παλλάς! Ναι, καλέ, αυτό που είχε κάνει την πρώτη του γενική συνέλευση στην ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος, ο «δικός μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη. Ε, βρήκαν χώρο και… τρούπωσαν τα παιδιά εκεί, να μην χαλάνε και πρόσθετα λεφτά.

Γενικότερα μαζεύεται σε όλες του τις δουλειές ο Ιβάν, άρα γιατί να έχει περιττά έξοδα, λογικά θα σκέφτηκε. Έτσι τα παιδιά της Σαλονίκης μας δουλεύουν στο ξενοδοχείο του «πατερούλη», γιατί να κρυβόμαστε άλλωστε, μπορεί κάλλιστα να σκέφτηκαν.

Εδώ όπως αποδείχθηκε η εταιρεία που ανήκει το σάιτ της… αλήθειας (σ.σ. Θέε μου συγχώρα με) ανήκει στον σερβιτόρο ανηψιό από την Κομοτηνή, τον Καλπαζίδη καλέ, που πήρε την Ξάνθη για λογαριασμό του Ιβάν όπως αποφασίστηκε και στα δικαστήρια και σε λίγες μέρες θα έχουμε… ρεπετισιόν στην Εφέσεων.

Και επίσης εδώ και καιρό και τα γραφεία της Αθήνας βρίσκονταν σε μέρος… Σαββίδη. Εκεί που ήταν παλιότερα τα γραφεία του Έθνους, ιδιοκτησίας Σαββίδη, και όταν το «πιστόλιασε» ο «πατερούλης» έστειλε τα παιδιά της… αλήθειας (σ.σ. Θέε μου συγχώρα με).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ