Την έκπληξη θα την κάνει ο… Καμαρά

Την έκπληξη θα την κάνει ο… Καμαρά

Γιατί ο Αφρικανός μέσος είναι και πάλι το κλειδί της εντεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Έγινε λοιπόν αυτό που… φαίνονταν από μίλια μακριά τα τελευταία 24ώρα. Ο Πέδρο Μαρτίνς πατά στη «φόρμα» του Μάριου Βρουσάι και του δίνει το δικαίωμα στο «Βελοντρόμ» να αλλάξει ταχύτητα στην ίδια την καριέρα του.

Ένα μεγάλο ματς Τσάμπιονς Λιγκ. Και ένας μικρός που αν… του κάτσει έχει άλλη θέση πλέον στο Ερυθρόλευκο rotation.

Και ενώ λοιπόν άπαντες περιμένουν με ενδιαφέρον αυτή την… εναρμόνιση; Ο Πορτογάλος το ποντάρισμα το κάνει με τον συνήθη ύποπτο και απόψε. Με τον Μαντί Καμαρά. Τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές στο ρόστερ του.

Θυμηθείτε λιγάκι τι έγινε το Σαββατόβραδο στο «Βικελίδης». Ξεκίνησε τρίτος χαφ ο Αφρικανός απέναντι στο 4-3-3 του Άρη. Και από το 12΄και έπειτα πήγε δεξιά για να χωρέσει στον άξονα ο Κώστας Φορτούνης που όπου και να τον βάλεις στο γήπεδο, τελικά εκεί θα καταλήξει. Μια γλυκιά «αναρχία» στο παιχνίδι του πιο ταλαντούχου Έλληνα των καιρών μας. Μια λεπτομέρεια που μπορεί απόψε να κάνει τη διαφορά. Γιατί ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεκινά με διάθεση 4-3-3, αλλά το πιθανότερο είναι να τον δούμε σε 4-4-2. Με Φορτούνη και Ελ Αραμπί να κάνουν τα δικά τους.

Κάνει πιο δύσκολο το επιθετικό transition από «ψηλά» μια τέτοια επιλογή. Διότι ο Φορτούνης δεν μαρκάρει σαν Καμαρά, δεν συμμετέχει σε παγίδες κλπ. Δίνει όμως άλλες δυνατότητες στο επιθετικό transition που ξεκινά από βαθιά. Από τις μεγάλες κατοχές της Μαρσέιγ. Αν είναι κοντά Φορτούνης και Ελ Αραμπί δεν χρειάζονται πολλά.

Ενίοτε μιλούν με τα μάτια. Άρα λοιπόν δεν αποκλείεται να δούμε ποντάρισμα σε μια τέτοια συνεργασία.

Η Μαρσέιγ έχει δύο καλλιτέχνες στα φτερά της. Και ο Τοβέν από τη μια και ο Παγίε από την άλλη είναι… εφιάλτες αν βρουν χώρους δράσης. Η μετατόπιση του Καμαρά στην πτέρυγα, και ένας κανονικός winger όπως ο Βρουσάι εγγυώνται καλύτερα ντουμπλαρίσματα στις πτέρυγες. Εκεί όπου η ομάδα του Αντρές Βίλας Μπόας λογικά θα θελήσει να επενδύσει για το μοναδικό αποτέλεσμα που την ενδιαφέρει απόψε. Τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ