Πολυϊδιοκτησία: Δεν αρέσει o Γιαρένης; Καν’ το όπως στους Φιλόπουλο και Βρυώνη!

Πολυϊδιοκτησία: Δεν αρέσει o Γιαρένης; Καν’ το όπως στους Φιλόπουλο και Βρυώνη!

Έχουν αναγάγει σε επιστήμη την προσπάθεια εκφοβισμού των δικαστών που καλούνται κάθε φορά να δικάσουν τις υποθέσεις τους, με το αισχρότερο bullying μέσα από δολοφονίες χαρακτήρων.

Στις 9 Δεκεμβρίου 2020 «το αποδεδειγμένα μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου», δηλαδή η πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθης με κεντρικό πρόσωπο τον «εθνικό ανιψιό, περιφερειακό σερβιτόρο και κορυφαίο αυτοδημιούργητο επιχειρηματία» κ. Καλπαζίδη θα μπει και πάλι σε τροχιά εκδίκασης ενώπιον της νέας Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).

Η εξέλιξη κατέστη υποχρεωτική, λόγω της γνωστής απόφασης του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου (C.A.S.) της Λωζάνης, το οποίο, με μια σολομώντεια λύση, επανάφερε προς εκδίκαση «επί της ουσίας» την απόφαση της προηγούμενης Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ επικαλούμενο το σχετικό «δικαίωμα του ΠΑΟΚ», χωρίς σε κανένα σημείο να ακυρώσει τη βασιμότητα του πορίσματος της ΕΕΑ.

Από την περίοδο της κατάθεσης ενώπιον της ΕΕΑ της γνωστής καταγγελίας του Ολυμπιακού (Δεκέμβριος 2019) έως την εκδίκαση και την έκδοση της απόφασης  της Επιτροπής (Ιανουάριος 2020) και στη συνέχεια της εκδίκασης της υπόθεσης ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League 1 (Μάρτιος 2020) και της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ (Απρίλιος 2020) και κατόπιν έκδοσης της τελεσίδικης απόφασης, έως σήμερα απολύτως  τίποτα δεν έχει αλλάξει που να δικαιολογεί την εξυγιαντική χαρά των πληρωμένων παπαγάλων (γιατί σε αυτούς του ΠΑΟΚ προστέθηκαν εθελοντικά και αυτοί της ΑΕΚ και έπεται συνέχεια).

Ο εθνικός σερβιτόρος κ Καλπαζίδης είναι εδώ, τα όσα συνέβησαν στο όνομα του είναι παρόντα και ο πολυπράγμων κ. Μπαλτάκος δεν έχει βρει ακόμη τον τρόπο να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και να ακυρώσει τις αποδείξεις της πολυιδιοκτησίας που παραμένουν ενεργές και δεδομένες. Η γίδα στην πλάτη δεν εξαφανίζεται…

Όμως τι έχουν βρει τα φιλικά προς τον ΠΑΟΚ Μέσα και παπαγαλάκια και το διαχειρίζονται με μεγάλη επιτυχία εδώ και καιρό;

Έχουν αναγάγει σε επιστήμη την προσπάθεια εκφοβισμού των δικαστών που καλούνται κάθε φορά να δικάσουν τις υποθέσεις τους, ανεξάρτητα αν οι προσπάθειες τους αυτές έχουν σαν αποτέλεσμα να ασκείται εναντίον των δικαστών το αισχρότερο bullying μέσα από δολοφονίες χαρακτήρων ή να καταλήγει να οδηγεί σε μαζικές παραιτήσεις από τα δικαστικά όργανα του ποδοσφαίρου (ώστε να μένει ορφανή η Επιτροπή Εφέσεων κανένα 6μηνο για να παραμένει ο ΠΑΟΚ διεκδικητής στο πρωτάθλημα).

Το αποτέλεσμα, όποιο από τα δύο, ικανοποιεί απόλυτα το αφεντικό επειδή, εκτός των άλλων, νομίζει ότι ταΐζει σανό τον φίλαθλο κόσμο και θεωρεί ότι στα μάτια της Δικαιοσύνης έτσι εξισορροπεί την παντελή έλλειψη επιχειρημάτων (αφού πώς να βρεις επιχειρήματα για να κρύψεις τη γίδα από την πλάτη!!!).

Η κατάσταση αυτή, γνωστή πια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μία κανονική ομηρία των δικαστών και όχι αυτή που δήθεν καταγράφει το πασίγνωστο φερέφωνο των κύκλων του ΠΑΟΚ για τη δήθεν ομηρία του «Δικεφάλου» από τα δικαστικά όργανα του ποδοσφαίρου. Όμηρο έχει καταστήσει ο επικοινωνιακός μηχανισμός του ευρύτερου περιβάλλοντος Σαββιδοτεχνείου, ανιψιού Καλπαζίδη και εν δυνάμει μετόχου  ΠΑΟΚ, την αθλητική δικαιοσύνη και το ελληνικό ποδόσφαιρο και μαζί τους όσους απόμειναν να αγαπάνε αυτό το άθλημα και να το υπερασπίζονται με επενδύσεις.

Ζούμε τις τελευταίες μέρες μια συστηματική, μια σχεδιασμένη και μεθοδευμένη προσπάθεια να δολοφονηθεί ηθικά ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ με δημοσιεύματα και διαρροές για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και τη δικαστική του επάρκεια. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε αμέσως μετά την τοποθέτηση του στη θέση του προέδρου της Επιτροπής και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με αμείωτη ένταση. Χτυπούν συνέχεια και ανελέητα!

Ποιοι; Αυτοί που επικοινωνιακά συγκάλυψαν την μεγαλύτερη αλλοίωση της ακεραιότητας του πρωταθλήματος σε όλη την ιστορία του…. την κατάκτησή του από τον ΠΑΟΚ το 2019 με 5 βαθμούς διαφορά, όταν από «την Ξάνθη τους» πήραν 6 βαθμούς (άραγε τι γίνεται με την καταγγελία του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Δεοντολογίας;)!!!

Κι όμως η ακεραιότητα του πρωταθλήματος ποτέ δεν ενδιέφερε τα μέσα του αφεντικού, η δουλειά να γίνεται όπως όπως. Έτσι στο κόλπο ξεκίνησαν ήδη και μπαίνουν και περιφερειακά παπαγαλάκια της εξυγίανσης σε υποστήριξη του κεντρικού εργολάβου που ξεχρεώνει γραμμάτια στο αφεντικό. Και εδώ θα είστε και θα δείτε τη συνέχεια. Γιατί ο στόχος είναι σαφής και η εκτέλεση σοβιετική: Η σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων που θα δικάσει τον ΠΑΟΚ να είναι εξαρχής υπονομευμένη μέσα από μια σειρά δημοσιευμάτων, ώστε η εκδίκαση να μπορεί να χειραγωγηθεί εύκολα και το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό για τον πατριάρχη Ιβάν. Στη σύνθεση αυτή οι εργολάβοι δεν θέλουν παρόντα τον νυν Πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων και το δείχνουν με χίλιους τρόπους. Μια άλλη σύνθεση, με τον Πρόεδρο Γιαρένη απόντα, φαίνεται ότι βολεύει τον ΠΑΟΚ, για άγνωστους λόγους, καλύτερα.

Εναλλακτικά, αν δεν το πετύχουν, αν, δηλαδή, ο δικαστής δεν συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις, ικανοποιούνται και με μια σύνθεση στην οποία ο Προέδρος – φύσει επικεφαλής – θα δικάσει υπό καθεστώς φόβου, δημόσιας απαξίας και διαπόμπευσης που θα διαμορφώνεται από τις εντονότατες πιέσεις που θα ασκηθούν με κάθε τρόπο, κάθε μέσο και κάθε στιγμή ακόμα εμπλέκοντας οικογένειες και παιδιά (μην ξεχνάτε την προκαταρκτική για τις απειλές σε Φιλόπουλο-Βρυώνη). Γνωστό το έργο από παλιά!

Άλλωστε ποτέ δεν τους ήταν αρεστός ο κ. Γιαρένης γι’ αυτό δεν τον ήθελαν καν στην Επιτροπή Εφέσεων ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε η ΑΕΚ, άλλοι ήταν οι εκλεκτοί τους… ο κ. Γιαρένης συγκέντρωσε μόλις 9 ψήφους, όχι 40 φεύγα όπως άλλοι που ήταν στο χαρτάκι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ….

Όμως εδώ μιλάμε για την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ του πρωταθλήματος. Αν θέλουμε ένα ποδόσφαιρο  καθαρό που θα διεξάγεται σε συνθήκες ελεύθερου ανταγωνισμού ή αν θέλουμε τους ΠΑΟΚ και τους Καλπαζίδηδες να κάνουν παντού ποδοσφαιρικά «προτεκτοράτα»! ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ. Ποιο θα είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και αν θα ανοίξει τις πόρτες σε τέτοιες πρακτικές, λιγότερο ή περισσότερο κεκαλυμμένες.

Η στάση του προέδρου και της Επιτροπής Εφέσεων πρέπει να είναι η στάση της κανονικής δικαιοσύνης, που έχει συνείδηση του ρόλου της και δεν δέχεται να περιορίσει το λειτούργημα της από δημοσιεύματα δολοφονίας χαρακτήρων και διαρροές ή να υποκύψει σε υπαγορευμένες πιέσεις ακραίου και αισχρού bullying με στόχο την καθοδήγηση της κρίσης της ώστε να αρέσει στα αφεντικά. Είναι η δικαιοσύνη που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο για να ξεφύγει από αυτή την ομηρία και να διεκδικήσει την κανονικότητα που του υπέκλεψαν όσοι πιστεύουν ότι όλα έχουν μια τιμή και αγοράζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ