Μύρισαν …αίμα

Μύρισαν …αίμα

Όπου υπάρχουν φαβορί, υπάρχουν και μεγάλα πονταρίσματα. Και όταν τα φαβορί ανοίγουν το σκορ, τα κεφάλαια που συγκεντρώνουν στο live, αγγίζουν πανύψηλα νούμερα.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης είχε μεγαλύτερο τζίρο από τα κεφάλαια που μάζεψαν αθροιστικά όλα τα ματς της αγωνιστικής, εξαιρουμένου του Πανιώνιος – ΑΕΚ. Ακόμα και πριν από την έναρξη του αγώνα, ο χαμηλός άσος συγκέντρωνε κοντά 25.000 ευρώ, το Χ 6.400 και το διπλό 2.248.

Μετά το 1-0, το πρώτο σημείο παρά τη σμίκρυνση που έγινε στην απόδοση πλησίασε ακόμα και τις 100.000 ευρώ (πάντα στο χρηματιστήριο του στοιχήματος, μόνο σε μία εταιρεία δηλαδή). Και τα υπόλοιπα σημεία είχαν τη δική τους ποσοστιαία αύξηση.

Έτσι λειτουργούν παγκοσμίως οι παίκτες που δεν διστάζουν να δαπανήσουν χιλιάδες ευρώ σε ένα σημείο, αρκεί να νιώθουν αρκετά ασφαλείς με την επιλογή τους. Γιατί φαινόμενα σαν την ήττα της Ρεάλ δεν συμβαίνουν και κάθε μέρα. Οπότε ποντάρουν στις ελάχιστες τιμές και προσθέτουν ένα «Α» κέρδος.

Οι ίδιοι παίκτες θα λειτουργήσουν παρόμοια και στην τέταρτη αγωνιστική των ομίλων 1-4 του Τσάμπιονς Λιγκ. Το βράδυ της Τρίτης διεξάγονται τα ματς και ήδη έχουν υπερφορτωθεί οι νίκες των Ατλέτικο Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν κι ας πληρώνουν απειροελάχιστα.

Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα, μέχρι χθες τη νύχτα της Δευτέρας δεν είχαν πέσει «χοντρά πακέτα», αναλογικά με τα υπόλοιπα ματς της διοργάνωσης. Για αυτά θα μιλήσουμε όταν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.

Μέρα που είναι δεν γίνεται να μην ποντάρει ο …καμμένος.

Και παρουσιάζει λίστες προτάσεων για όλα τα γούστα.

Για τους πολύ συντηρητικούς έχουμε τον over 1,5 της Ατλέτικο Μαδρίτης στον αγώνα με την Καραμπάχ, το under 3,5 στο Βασιλεία – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (δύο γκολ σε 8 ματς όλων των διοργανώσεων έχουν βάλει όλα κι όλα οι Ρώσοι) και το over 2,5 της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Άντερλεχτ. Όλα με τιμές εξωτερικού και όχι της ελληνικής εταιρείας που αγγίζει τη μονάδα στα περισσότερα ματς.

Γι’ αυτούς που διεκδικούν μεγαλύτερες αποδόσεις, μπορεί να αποτελέσει βάση το διπλό της Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στο Σαν Σίρο και βρίσκουν τη φιλόδοξη Σπόρτινγκ χωρίς τα δύο τέταρτα της άμυνάς τους (εκτός ο Ματιέ και ο Πιτσίνι). Το εν λόγω ικανοποιητικό διπλό (πάνω από 2,00 στο εξωτερικό) μπορεί να πλαισιωθεί με τη συνετή επιλογή «να σκοράρει η Παρί Σεν Ζερμέν και στα δύο ημίχρονα» ή το Over 3,5 μόνο αναφορικά με το ενεργητικό της Παρί. Και για τρίτο, υπάρχουν πιθανότητες για under 3,5 στον αγώνα της Σέλτικ με τη Μπάγερν. Οι Βαυαροί παίζουν χωρίς τον Ριμπερί, χωρίς τον  Μίλερ και κυρίως χωρίς τον Λεβαντόφσκι.

Και όσοι αρέσκονται σε παιχνίδια διασκέδασης, εύλογα μπορούν να δοκιμάσουν σε anytime σκόρερ τους Ιγκουαϊν, Λουκάκου (στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπενφίκα), Καβάνι και Νεϊμάρ. Αυτή η τετράδα πληρώνει άψογα αν βρουν δίχτυα όλοι τους.

Και καλή μας τύχη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ