Επιβεβαιώθηκε το «μαγειρείο»: Γολγοθάς για Ολυμπιακό με προκλητικό «δώρο» της ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ μέσω Κυπέλλου

Επιβεβαιώθηκε το «μαγειρείο»: Γολγοθάς για Ολυμπιακό με προκλητικό «δώρο» της ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ μέσω Κυπέλλου

Η ΕΠΟ διέλυσε τη συμφωνία κυρίων να μην παίζει καμία ομάδα τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια και «στέλνει» τον Ολυμπιακό στην Τούμπα μετά από ταξίδια σε Τρίπολη και Αγρίνιο.

Το έχουν διατυπώσει οι Αμερικανοί χρόνια τώρα: «Δεν είναι είδηση ότι σκύλος  δάγκωσε άνθρωπο». Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν; Καμία έκπληξη για το ένα ακόμη «μαγειρευτό» που σέρβιρε η ΕΠΟ στο τραπέζι της Σούπερ Λιγκ. Μέσω κυπέλλου, μιας διοργάνωσης δηλαδή που με το έτσι θέλω σήμερα άλλαξε format, ο Ολυμπιακός στρυμωγμένος στα σχοινιά του Γενάρη: Στις 6 Ιανουαρίου στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Στις 9 Ιανουαρίου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Στις 13 Ιανουαρίου με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Το τελευταίο… δώρο από το πάρκο Γουδή, διότι το νέο format του κυπέλλου δεσμεύει το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου.

Στο ξεκίνημα της σεζόν τα μέλη της Σούπερ Λιγκ συμφώνησαν άτυπα ότι σε μια χρονιά που αναμένονται πολλές αναβολές κλπ οι ομάδες θα εξυπηρετούνται. Ή έστω ότι δεν θα στήνονται στη γωνιά. Η συμφωνία προέβλεπε πως ότι και να γίνει δεν θα χρειαστεί κανείς να αγωνιστεί τρία συνεχόμενα ματς εκτός έδρας. Συμφωνία που ράγισε σήμερα η ΕΠΟ μέσω κυπέλλου. Και μάλιστα με τρόπο θεαματικό: ο Ολυμπιακός θα πρέπει μέσα σε μια εβδομάδα να ταξιδέψει ανά την Ελλάδα. Δύο φορές οδικώς και μια αεροπορικώς.

Η Σούπερ Λιγκ πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Διότι αποφάσισε η ΕΠΟ. Η Nova δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Διότι αποφάσισε η ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Διότι αποφάσισε η ΕΠΟ και η Επιτροπή που το καλοκαίρι γελοιοποίησε τον τελικό του κυπέλλου ο οποίος κατέληξε να διεξαχθεί την ίδια ημέρα με την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και τις φιναλίστ δίχως να έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις «μεταγραφές» τους.

Το ίδιο εχθρικό περιβάλλον για τον Ολυμπιακό. Ξαναχτύπησε. Αναμενόμενα. Το γράφαμε άλλωστε από χθες. Καμία είδηση. Καμία έκπληξη. Η επιβεβαίωση πως ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή. Και πως με δύο χαλίφηδες στο πάρκο Γουδή, τον ήλιο τον βλέπουν ελάχιστοι. Οι υπόλοιποι κοιτούν το πάτωμα. Με τόσες… επικύψεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ