Νέο «ξήλωμα» στον ΠΑΟΚ – Πωλητήριο σε Ινγκασον Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Εσίτι, Τσόλακ

Νέο «ξήλωμα» στον ΠΑΟΚ – Πωλητήριο σε Ινγκασον Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Εσίτι, Τσόλακ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αποσυνθέτει το ρόστερ του. Επίσημα προς πώληση Ινγκασον, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Εσίτι, σκέψεις για... Τσόλακ και ακύρωση δανεισμού του Βαγκέ.

Ο οδυνηρός αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Europa League, προκαλεί νέες εξελίξεις στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Με το ρόστερ να βρίσκεται πάλι σε πρώτο πλάνο. Και τη διοίκηση της ΠΑΕ να αποφασίζει να προχωρήσει σε νέες μεγάλες αλλαγές. Θέτοντας προς πώληση παίκτες που, είτε δεν τους θέλει ο Γκαρσία είτε (κυρίως) παίρνουν πολλά λεφτά.

Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει με κάθε επισημότητα τους ατζέντηδες (και των παικτών και… γενικώς) ότι τον Ιανουάριο έχει αποφασίσει να δείξει την πόρτα της εξόδου σε τέσσερις ποδοσφαιριστές: Τον Σβέριρ Ινγκι Ινγκασον, τον Ροντρίγκο Σοάρες, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον Αντερσον Εσίτι. Παίκτες που γίνεται ήδη προσπάθεια να βρεθεί τρόπος να αποχωρήσουν.

Όπως ξεκάθαρα προκύπτει από πηγές, ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώσει άμεσα όσους ποδοσφαιριστές πιστεύεται ότι δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και όσους θεωρείται ότι έχουν καρπωθεί υπερβολική οικονομική υπεραξία σε ό,τι έχει να κάνει με τα συμβόλαια που έχουν κερδίσει στον Δικεφαλο.

Το πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, δεν είναι τόσο η απόφαση να πωληθούν οι ποδοσφαιριστές. Το ενδιαφέρον έχει να κάνει με τον τρόπο και τους όρους αυτών των πωλήσεων. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει ότι οι τιμές πώλησης θα είναι κάτι παραπάνω από λογικές. Στα όρια του… ξεπουλήματος. Και αυτό διότι υπάρχει η άποψη ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει κάτι παραπάνω από αυτούς.

Ο μόνος που κοστολογείται με πάνω από 1.000.000 € είναι ο Ινγκασον. Για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό φαίνεται να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από γερμανικούς συλλόγους, αλλά ακόμη δεν υπάρχει τίποτε επίσημο. Με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να κερδίσει κάποια από τα 4.000.000 € που πλήρωσε τον Ιανουάριο του 2019.

Από εκεί και πέρα, για τους Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Εσίτι, στόχος είναι να βρεθούν ομάδες να τους αποκτήσουν και να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ από τα συμβόλαιά τους. Με τους δυο τελευταίους να αποτελούν το βασικό πρόβλημα, καθώς αμείβονται με πάνω από 700.000 ευρώ. Αναλογικά με την αξία τους, ωστόσο, μεγάλο είναι και το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, καθώς πέρυσι ο ΠΑΟΚ είχε πληρώσει δύο φορές τα λεφτά που έδινε η ΑΕΚ για να πείσει τον Σοάρες να πει το «ναι» και να τον «κλέψει» από την Ενωση (500.000 €)!

Φυσικά, ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει να βρει τρόπο ώστε να ακυρώσει το συντομότερο δυνατό τον δανεισμό του Μούσα Βαγκέ. Ο Σενεγαλέζος δεξιός μπακ, που αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα ως «σούπερ κίνηση» του Ρέμπε, αποδείχθηκε μια μεταγραφή κατώτερου επιπέδου. Με τον Αφρικανό μπακ να μην μπορεί να ανταποκριθεί. Και αυτό φαίνεται.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί στην αγορά τον Γενάρη για να βρει έναν ή δύο δεξιούς μπακ, έναν εξτρέμ που να μπορεί να αγωνιστεί και δεύτερος επιθετικός, αλλά και για να καλύψει όποια κενά προκύψουν από τις πωλήσεις/αποχωρήσεις. Ενώ δεν θα θεωρηθεί έκπληξη εάν αναζητήσει να βρει λύση και για τον… Τσόλακ! Καθώς ο Κροάτης σέντερ φορ δεν έχει καταφέρει να δείξει σχεδόν τίποτε, παρά το γεγονός ότι πληρώθηκε πάνω από 3.000.000 €.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ