Αποκάλυψη σοκ! Πού βρέθηκε ο «έτοιμος χλοοτάπητας» του ΟΑΚΑ και ποια η σχέση Σκρουτζ – Τίγρη;

Αποκάλυψη σοκ! Πού βρέθηκε ο «έτοιμος χλοοτάπητας» του ΟΑΚΑ και ποια η σχέση Σκρουτζ – Τίγρη;

Ξέρω, ξέρω. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια (όχι της Αγιάς Σοφιάς, γενικότερα) θα πείτε. Έλα μου όμως που δεν θα βρείτε την αποκάλυψη του ενός και μοναδικού Βασίλη Δεκάρικου.

Ξαφνιάστηκα ο δύσμοιρος από το πόσο… αβέρτος ήταν ο Τίγρης με την αλλαγή χλοοτάπητα στο χωράφι του ΟΑΚΑ.  Μα, τον Σκρούτζ Μακ Ντακ ένα πράγμα. Πού τον θυμήθηκα τον γνωστό… ανοιχτοχέρη της Σκωτίας; Την θρυλική πάπια που έκανε βουτιές στα λεφτά του στο χρηματοκιβώτιο του και έριχνε βουτιά στο κενό για να πιάσει το… μονόευρο;

Όχι η απάντηση δεν είναι αυτονόητη. Μην βιαστείτε να πείτε τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια (όχι της Αγιάς Σοφιάς, γενικότερα) συνδυάζονται τα δύο «ζωντανά» της φύσης (σ.σ. πάπια-τίγρης) με το κοινό στοιχείο που κάνει μπαμ. Δεν άφησα άρον-άρον από την βολή μου στον καναπέ μπροστά στο τζάκι μου, το πούρο να καίγεται στο τασάκι μου και το bachelor με αυτές τις δυο τις τσαπερδόνες που την πέφτουν στον Παναγιώτη, για να σου θυμίσω πως ο Τίγρης έχει το ίδιο χούι με τον μυθικό Σκρουτζ Μακ Ντακ. Ολίγον τι, σφιχτοχέρης, τσιγγούνης ένα πράγμα. Αυτό το ξέρεις αγαπητή μου αναγνώστρια, αγαπητέ μου αναγνώστη.

Εδώ είμαστε για να κάνουμε σοβαρές αποκαλύψεις. Και ένας Βασίλης Δεκάρικος είναι για τα μπαμ και τα μπουμ! Κάτι σαν το αποκάλυψη σοκ, άρθρο παρέμβαση, βόμβα του συνοδοιπόρου μου και συνονόματου που ξέρει από… αλήθεια μετρώντας την τσέπη του.

Μουσική παρακαλώ, αγωνίας εννοείτε. Τύμπανα, λίγο από ντραμς και η αποκάλυψη έρχεται! Σου έδωσα νομίζω αγαπητέ μου αναγνώστη να καταλάβεις κάτι λίγο στο ξεκίνημα.

Ο Τίγρης, ο διοικητής καλέ της ΑΕΚ, έδωσε λέει εντολή μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στην χωραφάρα του ΟΑΚΑ, να γίνουν ολοκληρωτικές ενέργειες για να ξαναγίνει γήπεδο το βοσκοτόπι. Και μέσα λέει σε 24 ώρες το είχαν ξηλώσει όλο το γκαζόν και ετοιμάζονται για τις εργασίες που πρέπει. Και το ερώτημα ακλόνητο!

Γιατί τώρα; Γιατί ο Τίγρης δεν έκανε το αυτονόητο τόσο καιρό και πήγαινε σε ημίμετρα, τσάμπα πράγματα δηλαδή, με αποτέλεσμα να κάνει μια τρύπα στο νερό ; Η απάντηση έρχεται από την πατρίδα του Σκρουτζ Μακ Ντακ! Το πιάσατε; Όχι ακόμη. Από την Σκωτία! Εκεί στην χώρα του Σκρουτζ Μακ Ντακ, του «Τίγρη» της Σκωτίας έγινε σήμερα γνωστό πως χάθηκε, κατά κάποιους εκλάπη το γκαζόν από μεγάλο κήπο σπιτιού. Και οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ που δουλεύουν ακατάπαυστα για τον Βασίλη τον Δεκάρικο έψαξαν και έμαθαν πως υπάρχουν φήμες κακόβουλες που εννοείται πως δεν τις υιοθετώ που θέλουν τα δύο θέματα που παρουσιάζουμε να συνδέονται! Μάλιστα λέγεται πως υπάρχει ανοικτή γραμμή στο κέντρο προστασίας γκαζόν ενώ πλέον υπάρχει σχετική οδηγία για να μπαίνουν… μπαρ κοουντ για καλό και για κακό. Ώστε όταν χάνονται να τα βρίσκουμε.

Τελικά όπως καταλαβαίνετε για να μην πάει το νου σας στο κακό ή πονηρό, η μόνη σχέση που έχει ο πάπιας Σκρουτζ με τον Τίγρη έχει να κάνει με το πόσο ανοικτοχέρηδες είναι και οι δύο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ