Απίθανες συμπτώσεις: Ακόμη ένας βασικός γκολκίπερ δεν παίζει σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Απίθανες συμπτώσεις: Ακόμη ένας βασικός γκολκίπερ δεν παίζει σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Μετά τον Σιαμπάνη, που έγινε προσπάθεια να δωροδοκηθεί και απειλείται ανοιχτά, ούτε ο Διούδης αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ, παρότι είχε δηλωθεί βασικός.

Ο «ιός των τερματοφυλάκων» χτύπησε και τον Παναθηναϊκό. Ακριβώς μία εβδομάδα μετά τα όσα έγιναν στο Αρης – ΠΑΟΚ, με τον Μάριο Σιαμπάνη να μένει εκτός του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, καταγγέλλοντας προσπάθεια δωροδοκίας και απειλές εναντίον του από συγκεκριμένα πρόσωπα, ούτε ο βασικός γκολκίπερ των Πράσινων… κατάφερε να αγωνιστεί.

Ο Σωκράτης Διούδης εμφανιζόταν να έχει πρόβλημα στη μέση τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο ο Λάζλο Μπόλονι, δύο ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα της αγωνιστικής ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, τον συμπεριέλαβε κανονικά στην 11άδα. Και τον δήλωσε για βασικό στο φύλλο αγώνα. Μάλιστα όλα έδειχναν ότι είναι καλά, καθώς έκανε κανονικά ζέσταμα.

Κι όμως, όταν οι Πράσινοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει ο αγώνας, ο Διούδης δεν βρισκόταν στο αρχικό σχήμα. Και στη θέση του βρέθηκε ο νεαρός Ξενόπουλος. Με την ενημέρωση να αναφέρει ότι τον έπιασε η μέση του και ζήτησε να μην αγωνιστεί.

Ακόμη κι αν δεν θέλεις, σε κάνουν να σκέφτεσαι ανάποδα οι συμπτώσεις.

Μία εβδομάδα μετά την ιστορία του Σιαμπάνη και όσα ακολούθησαν, ακόμη μία ομάδα αναγκάζεται να μην παίξει με τον βασικό της τερματοφύλακα σε ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ζει στην πόλη η οικογένειά του. Ακόμη μία υπόθεση που προξενεί ενδιαφέρον και απορίες.

Θυμίζουμε πως η προσπάθεια να δωροδοκηθεί και η αποκάλυψη του θέματος στην ομάδα του, ανάγκασε τον Σιαμπάνη να μείνει εκτός του ντέρμπι.

Μέρες που είναι, ίσως κάποιος εισαγγελέας να έχει τον χρόνο και την… περιέργεια να ασχοληθεί με αυτές τις συμπτώσεις. Αν μη τι άλλο, είναι πολύ ιδιαίτερες οι συμπτώσεις. Ολες, μέσα σε μία εβδομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ