Τι εννοεί άραγε ο Άρης για τον ΠΑΟΚ και τη Βέροια

Τι εννοεί άραγε ο Άρης για τον ΠΑΟΚ και τη Βέροια

Αλήθεια έχεις δει το σήμα της άλλοτε Βασίλισσας του Βορρά;

Έχει κάνει εντύπωση η «διαρροή» του Άρη ως απάντηση σε εκείνη του ΠΑΟΚ. Διότι ο Δικέφαλος του Βορρά θέλησε να… παίξει μπάλα με το συμβόλαιο του Ματέο Γκαρσία (!!!!) και οι Κιτρινόμαυροι τους είπαν μετά χαράς. Ζήτησαν όμως από εκείνους να έχουν το… νου τους. Μπας και κάποιος Εισαγγελέας ασχοληθεί λέει με τη Βέροια.

«Ο εισαγγελέας μπορεί να ασχοληθεί ότι ώρα θέλει με τον Ματέο Γκαρσια και να εξακριβώσει ποιος πλήρωσε τη μεταγραφή και πως πληρώνεται ο παίκτης. Κάποιος εισαγγελέας μπορεί όμως να ασχοληθεί και με υποθέσεις της ΠΑΕ Βέροιας και να βγάλει λαυράκι… το νου σας …» ήταν η απάντηση λέξη προς λέξη. Και σίγουρα δημιουργήθηκαν απορίες. Διότι τι μπορεί να ξέρει ο Άρης για την ΠΑΕ Βέροια. Και ποιος ο λόγος να ασχοληθεί μαζί της κάποιος Εισαγγελεάς με την άλλοτε «Βασίλισσα του Βορρά» και προφανώς με τις όποιες σχέσεις διαθέτει με τον ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο του Βορρά ήταν η απάντηση. Άρα Λόλα να ένα μήλο που λένε και στα παιδάκια της πρώτης Δημοτικού.

Έκανα μερικά τηλέφωνα. Και άρχισα να ρωτώ με ενδιαφέρον τι… εννοεί ο ποιητής. «Μα καλά δεν έχεις δει το νέο σήμα της Βέροιας» με κατακεραύνωσαν. Ναι, οκ το είχα δει εκεί κατά τον Απρίλη. Και σίγουρα από την όψη και μόνο σε βάζει σε υποψίες για την… έμπνευση. «Μα καλά δεν ξέρεις πλέον ότι η Βέροια δεν φορά τα παραδοσιακά της κόκκινα και μπλε αλλά ένα γκρι με μαύρο;». Οκ και αυτό το είχα ακούσει. Τι σημαίνει όμως αυτό; Είναι δυνατόν ένα σήμα και μια φανέλα να είναι για… Εισαγγελέα;

«Η Βέροια από πέρσι όποιος τυχόν δεν το γνωρίζει είναι στην αγκαλιά των στενών φίλων του Ιβάν Σαββίδη, των αδελφών Μπίκα. Εκείνων που τον Μάρτη είχαν δείξει -μετά την καμπάνα πολυδιοκτησίας-, πολύ ζεστό ενδιαφέρον για την εξαγορά της ΠΑΕ Ξάνθης». Πήγαν δηλαδή να μπουν στη μέση πριν βρεθεί τελικά ο επόμενος νέος επενδυτής.

Παράλληλα «οι εταιρίες των αδελφών Μπίκα, διαφημίζονταν τη περασμένη σεζόν στις φανέλες του ΠΑΟΚ» μου είπαν. Ρε μπας και τελικά να έχουμε το… νου μας;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ