Πλατανιάς : Εταξε 50αρα ο Μαθιουλάκης!

Πλατανιάς : Εταξε 50αρα ο Μαθιουλάκης!

Ο πρόεδρος του Πλατανιά έδωσε τεράστιο έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μανόλης Μαθιουλάκης έχει 1000 και έναν λόγους για τη νίκη του Πλατανιά κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο βασικότερος από όλους είναι η άτυπη κόντρα και η εκδίκηση που θέλει να πάρει από τον Γιώργο Παράσχο.

Το διαζύγιο μεταξύ των δυο πλευρών δεν ήταν τόσο βελούδινο όσο είχε παρουσιαστεί άσχετα αν κάποιοι σκέφτονται να τιμήσουν τον πολύπειρο προπονητή πριν την έναρξη του αγώνα. Ο πρόεδρος του Πλατανιά είχε κατηγορήσει τον Παράσχο για τις λανθασμένες μεταγραφικές του κινήσεις το προηγούμενο καλοκαίρι που είχαν σαν αποτέλεσμα, η ομάδα να μην ξεκολλάει από την τελευταία θέση. Ο Παράσχος ανταπάντησε λέγοντας ότι αν συναντηθούν ξανά, ο ισχυρός άνδρας του Πλατανιά είναι αυτός που θα αλλάξει πεζοδρόμιο.

Ο Μαθιουλάκης κατηγορεί επίσης τον προπονητή του Απόλλωνα ότι έβαλε τους Στάθη και Ντίντακ Ντεβέσα να καταθέσουν προσφυγή για να τους «κλέψει» και να τους πάρει στη νέα του ομάδα.

Η άτυπη αυτή κόντρα και η μεγάλη ανάγκη για την κατάκτηση της νίκης που θα κρατήσει τον Πλατανιά ζωντανό, οδήγησε τον Μανόλη Μαθιουλάκη να τάξει πριμ 50.000 ευρώ στα αποδυτήρια, σε περίπτωση νίκης. Απίθανο νούμερο για το μέγεθος της κρητικής ομάδας…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ