Τα ‘θελε και τα ‘παθε ο περιώνυμος κύριος Δημητρίου

Τα ‘θελε και τα ‘παθε ο περιώνυμος κύριος Δημητρίου

Ο περιώνυμος κ. Δημητρίου αποφάσισε, ότι τον συμφέρει παραγοντικά να εμφανιστεί ως υπερασπιστής της πρότασης του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένου, για την εξέλιξη της διοργάνωσης του Κυπέλλου.

Άσχημα, δηλαδή μεταξύ μας πολύ άσχημα ξεκίνησε το 2021 για τον κ. Παναγιώτη Δημητρίου, Πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, σημαίνον στέλεχος της «εξυγίανσης», γνωστό διαδρομιστή και τηλε-μεταφερόμενο στο Πάρκο Γουδή και πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλου της Ε.Π.Ο, στην οποία ανήκει η Υποεπιτροπή Κυπέλλου.

Ο περιώνυμος κ. Δημητρίου αποφάσισε, σε κάποια στιγμή της συνεδρίασης, ότι τον συμφέρει παραγοντικά να εμφανιστεί ως υπερασπιστής της πρότασης του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένου, για την εξέλιξη της διοργάνωσης του Κυπέλλου. Ζήτησε το λόγο για να παρέμβει στη συζήτηση και κατέθεσε, σε επήκοο όλων των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., την άποψη «τι πράγματα είναι αυτά τώρα; Υπάρχει απόφαση για τον τρόπο της κλήρωσης και δεν μπορεί να αλλάζει μισή ώρα πριν την διεξαγωγή της με προτάσεις σαν κι αυτή του κ. Αγραφιώτη».

Τι είχε προτείνει ο κ Αγραφιώτης; Κάτι που είναι κοινός τόπος σε όλες τις προκηρύξεις όλων των διοργανώσεων όταν χρειάζεται να εξαιρεθούν κάποιες ομάδες από την συμμετοχή τους στις αρχικές φάσεις μιας διοργάνωσης: να προκρίνονται χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση. Στην προκήρυξη της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου προβλέπεται η εξαίρεση, κατόπιν κλήρωσης, δύο ομάδων από την πρώτη φάση.

Αυτό το «δικαίωμα» ο κ, Αγραφιώτης το επεφύλαξε, ως «δώρο» για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ως φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, το πρότεινε επισήμως (και όχι υπογείως) στη συνεδρίαση, αντέκρουσε δυναμικά την «απάντηση» του κ. Γκαγκάτση που ζήτησε από την πλευρά του να ισχύσει η προκήρυξη ή αλλιώς να εξαιρεθούν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ «επειδή έπαιξαν περισσότερους τελικούς στην θητεία της διοίκησης Γραμμένου».

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ, Δημητρίου σκέφθηκε ότι καλόν είναι για το παραγοντικό ίματζ του (εκλογές έρχονται, ποτέ δεν ξέρεις) να βγει να υποστηρίξει την πρόταση του κ. Γραμμένου.

Λογάριαζε, όπως αποδείχθηκε, χωρίς τον ξενοδόχο (Αγραφιώτης λέγεται) και έτσι ξεκίνησε μια διαδικασία τέλειας αποδόμησης του κ. Δημητρίου με βάση έγγραφα και γραπτές αποδείξεις σχετικά με προηγούμενες τοποθετήσεις του για τη διοργάνωση του Κυπέλου και ειδικά το γήπεδο του Τελικού Αγώνα, που τον κατέστησαν αντικείμενο χλεύης.

Τι είχε συμβεί και το αποκάλυψε ο κ. Αγραφιώτης; Στη συνεδρίαση του Οκτωβρίου 2020 που εγκρίθηκε η προκήρυξη του Κυπέλλου ο εισηγητής κ. Μάνος Γαβριηλίδης είχε διανείμει το κείμενο και στο άρθρο 5 με τίτλο «Τελικός Αγώνας» προβλέπονταν η διεξαγωγή του Τελικού σε ουδέτερο γήπεδο που θα το αποφάσιζε εγκαίρως η Επιτροπή Κυπέλου. Αυτό το κείμενο διανεμήθηκε στα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. την προηγούμενη της συνεδρίασης ημέρα, αυτό εισηγήθηκε ο κ. Γαβριηλίδης…

Κι ενώ η συζήτηση για την έγκριση της προκήρυξης κόντευε να ολοκληρωθεί ο κ. Δημητρίου, καπελώνοντας με αισχρό τρόπο τον κ Γαβριηλίδη (είναι Πρόεδρος της Υποεπιτροπής του Κυπέλλου) πήρε το λόγο και πρότεινε την αλλαγή της διάταξης του άρθρου 5 της προκήρυξης και την αντικατάσταση της με νέα που προέβλεπε τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Τροποποίησε, δηλαδή, άρθρο της προκήρυξης την ώρα της συζήτησης για την έγκριση της αφήνοντας ξερό τον κ. Γαβριηλίδη να ψάχνει να βρει τι έγινε και να αναρωτιέται αν ακούει καλά ή κάτι έχουν πάθει τα’ αυτιά του.

Τότε, ο περιώνυμος κ, Δημητρίου, της γνωστής συνομοταξίας των βλαχοπροέδρων, δεν είχε κανένα πρόβλημα να ρεζιλέψει τον εισηγητή κ. Γαβριηλίδη, να προτείνει την αλλαγή της προκήρυξης σε ένα κεφαλαιώδες θέμα όπως είναι το γήπεδο της διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα και να προκαλέσει δεκάδες σχόλια για την εγκυρότητα της πρότασης του. Σήμερα αποφάσισε να ξιφουλκήσει εναντίον της πρότασης του κ,. Αγραφιώτη που αφορούσε στην τροποποίηση ενός επιμέρους θέματος, όπως είναι οι δύο ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα.

Όπως είναι λογικό προκάλεσε την αντίδραση του κ, Αγραφιώτη που του υποσχέθηκε πως θα του στείλει όλα τα σχετικά τα έγγραφα και θα αποδείξει τις παλινωδίες του στο θέμα της έδρας του Τελικού Αγώνα και πως αυτές κορυφώθηκαν στη συζήτηση της προκήρυξης του Κυπέλου.

Δεν πέρασε πολύ ώρα, δεν χρειάστηκε να έρθει η επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. κι ο κ. Δημητρίου πήρε την κατάλληλη απάντηση.

Με το κείμενο της προκήρυξης του Κυπέλου 2020/2021 στο ένα χέρι και τα πρακτικά της συνεδρίασης στο άλλο ο κ. Αγραφιώτης έστειλε αδιάβαστο τον κ. Δημητρίου, αποκάλυψε, όπως είχε υποσχεθεί, με έγγραφα το «εμπρός – πίσω» στο θέμα της έδρας του Τελικού Αγώνα και κατέστησε τον κ Δημητρίου καταγέλαστο ενώπιον ολόκληρης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Έτσι είναι αυτά. Όταν η αμετροέπεια και η επιτηδευμένα «ανέμελη» παραγοντική τακτική συναντώνται στο πρόσωπο του κ. Δημητρίου αυτά θα συμβαίνουν και αυτές τις απαντήσεις θα παίρνει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ