Σε παράκρουση ο Λαλάκης, ο σύγχρονος ποιητής Φανφάρας (vid)

Σε παράκρουση ο Λαλάκης, ο σύγχρονος ποιητής Φανφάρας (vid)

Πιωμένοι βλέπουν τα ματς του Ολυμπιακού στο… σάιτ της αλήθειας. Και το μυαλό τους είναι θολό… πω, πω, πω, πω… Και είμαστε ακόμη στην αρχή…

Σκοτάδι πίνω για πιοτό, πω, πω, πω, πω- πω, πω, πω, πω! Και το μυαλό μου είναι θολό πω, πω, πω, πω… Πω, πω, πω, πω! Ναι, κυρίες και κύριοι, εδώ είναι ο Βασίλης ο Δεκάρικος για να σου δείξει τον… σύγχρονο «ποιητή Φανφάρα» και το κορυφαίο Σκοταδόψυχο! Που τον θυμήθηκα τέτοια ώρα τον ποιητή Φανφάρα;

Είπα μετά την τεσσάρα του Θρύλου στην Τρίπολη να χαλαρώσω και βάλω κωμωδία για να δω. Να γελάσω λιγάκι, γεμάτη από κωμωδίες άλλωστε είναι η επίσημη Αθηναϊκή ιστοσελίδα του Ιβάν που έχει αναλάβει να λειτουργεί το παιδί για όλες τις δουλειές, ο γνωστός σε όλους πια… Λαλάκης!

Και ως γνωστόν έπεσα μέσα. Βλέπετε ο Λαλάκης και οι γνωστοί υπόλοιποι… λαλάκηδες βλέπουν εφιάλτες. Ερυθρόλευκους! Και άντε να εξηγήσουν στον «πατερούλη» που ακόμη τους έχει για… εργαλεία πως είναι δυνατόν να έχουν χάσει επαφή με τον Ολυμπιακό από τόσο νωρίς.

Πραγματικά η κωμωδία είναι μυθική σε αυτά που παρουσιάζει ο σύγχρονος ποιητής Φανφάρας. Πέναλτι λέει του Ζοσέ Σα, στην έξοδο που έδιωξε την μπάλα καθαρά και μετά συγκρούστηκε στον αέρα με τον παίκτη του Αστέρα που πήδηξε για κεφαλιά! Και μάλιστα πέναλτι της… χρονιάς είδε ο Λαλάκης! Που λέει ο λογος βεβαίως γιατί το παιδί είναι άσχετος (και) από ποδόσφαιρο. Εκτελεστικό εργαλείο είναι, ότι του λένε γράφει.

Έβαλε και την φωτό μετά το διώξιμο για να καλυφθεί. Είπαμε για να αντέξει θέλει ποτό και… ποίηση. Όπως στο γκολ του Σεμέδο που οι… λαλάκηδες είδαν… διπλό φάουλ στη φάση του 0-1. Μιλάμε για Οσκαρ, ή το αντίστοιχο του Ρωσικού κινηματογράφου αν υπάρχει που έχουν μια ελπίδα αν μεσολαβήσει το αφεντικό από το Ροστόβ που έχει… αυτοεξοριστεί και ο… ποιητής Φανφάρας!

Μέχρι και για το 0-3 τα…καινάρια που προφανώς είναι πιωμένοι στα ματς του Ολυμπιακού για να αντέξουν τον πόνο που είναι βαρύς και μεγάλος είδαν πως ο διαιτητής ανακάλυψε φάουλ υπέρ του Φορτούνη. Ούτε ο… Γιάννης ο Γκούμας τα παλιά τα χρόνια δεν τα έλεγε αυτά, αυτός που έπαιζε στην ομάδα της καρδιάς του Λαλάκη, όχι της τσέπης που απέκτησε τα τελευταία χρόνια για να μας… διδάξει την αλήθεια στα Ρωσικά.

Κλείνω εντυπωσιακά όπως άνοιξα. Αξίζει στον σύγχρονο ποιητή Φανφάρα. Ο Σκοταδόψυχος.

Φαρμάκι έχω στην Ψυχή
Φέρνει μαυρίλα θολερή

Στα στήθια μου

Νύχτα αξημέρωτη ξανά
Με το πιοτό της με κερνά
Εβίβα μου

Σκοτάδι πίνω για πιοτό
Πω πω πω πω
πω πω πω πω

Ντέφι της λύσσας μου κρατώ
Πω πω πω πω
πω πω πω πω

Και το μυαλό μου είναι θολό
Πω πω πω πω
πω πω πω πω…..
Πω

του ποιητού Τιμολέοντος Φανφάρα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ