ΠΑΟΚ : Μήνυμα Ιβάν στον Βλάνταν Ίβιτς

ΠΑΟΚ : Μήνυμα Ιβάν στον Βλάνταν Ίβιτς

Ο Σαββίδης άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον Σέρβο τεχνικό.

Υπάρχει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ; Ναι. Το δημιούργησε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης. Δίχως να χρειαστεί να επικοινωνήσει με τη Θεσσαλονίκη. Δίχως να μεταφέρει σε κανέναν από τους συνεργάτες του, τις διαθέσεις του.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έπειτα από την σοκαριστική ήττα στο Περιστέρι –ανήμερα της ονομαστικής του εορτής- αποφάσισε να πάρει το παιχνίδι πάνω του. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν επικοινώνησε προσωπικά με τον Βλάνταν Ίβιτς που ως γνωστόν πριν από λίγες εβδομάδες απολύθηκε από τη Γουότφορντ. Ένα πρόσωπο που έχει και μεγάλο παρελθόν στη Τούμπα. Και μπόλικους υποστηρικτές. Κάποιους που προσπάθησαν το καλοκαίρι του ΄17 να τον «σώσουν» όταν είχε φτάσει για εκείνον το πλήρωμα του χρόνου.

Ο Ίβιτς ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ για ενάμιση χρόνο. Κέρδισε το κύπελλο του ’17, το πρώτο τρόπαιο για τον Δικέφαλο έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια (στον περίφημο τελικό του Βόλου). Η κακή πορεία όμως στα πλει-οφ ήταν που έφερε το φινάλε, παρότι και ο Μάκης Γκαγκάτσης αλλά και ο Γιώργος Σαββίδης έκαναν ότι μπορούσαν για να τον διατηρήσουν στη θέση του.

Ο Σέρβος μετά τον ΠΑΟΚ δούλεψε στο Ισραήλ, στη Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου κέρδισε 2 πρωταθλήματα και ένα νταμπλ. Το καλοκαίρι είχε την ευκαιρία να κρατήσει το τιμόνι της Γουότφορντ που μόλις είχε υποβιβαστεί στη Τσάμπιονσιπ. Άντεξε μόλις 22 παιχνίδια: Ως τις 20 Δεκέμβρη όπου ανακοινώθηκε η απόλυση του. Από τότε είναι διαθέσιμος στην αγορά. Και μάλλον όπως φαίνεται αυτό συμβαίνει την κατάλληλη στιγμή. Διότι ο χρόνος για τον Πάμπλο Γκαρσία μετρά αντίστροφα.

Για το θέμα ξαναλέμε γνωρίζουν ελάχιστοι. Και όλα είναι πιθανά. Μέσα στις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ