Αποκάλυψη : Πρόταση ΠΑΟΚ σε Σπόρτινγκ για Ρενάν Ριμπέιρο (Pics, Vids)

Αποκάλυψη : Πρόταση ΠΑΟΚ σε Σπόρτινγκ για Ρενάν Ριμπέιρο (Pics, Vids)

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου γκολκίπερ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Ρενάν Ριμπέιρο, όπως αποκαλύπτουν πηγές από την Πορτογαλία.

Ο ΠΑΟΚ κινείται για τερματοφύλακα. Επίσημο. Και 100% επιβεβαιωμένο. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ενώ ήδη έχει βγάλει από την αγωνιστική εξίσωση τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς εδώ και καιρό. Και δεν δείχνει καμία διάθεση να τον επαναφέρει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ήδη βρει τον εκλεκτό του για τα γκολπόστ. Και σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, έχει ξεκινήσει επαφές, για να μπορέσει να αποκτήσει τον Ρενάν Ριμπέιρο.

Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου γκολκίπερ της πορτογαλικής ομάδας, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ομάδα του.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας είναι «σύμμαχος» του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη υπόθεση. Θέλει να «ξεφορτωθεί» τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, ο οποίος από πέρυσι έχει χάσει τη θέση του βασικού στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Οι επαφές των δύο συλλόγων φαίνεται ότι έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο, με τον Δικέφαλο του Βορρά να περιμένει σύντομα εξελίξεις για την υπόθεση του Ρενάν.

Μάλιστα, λέγεται πως η πολύ κακή παρουσία του Πασχαλάκη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και η ευθύνη του ουσιαστικά και στα τρία γκολ της ομάδας του Περιστερίου, που προκάλεσε κριτική ακόμη και από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τους ποδοσφαιριστές και το ποδοσφαιρικό τμήμα, επέσπευσαν τις διαδικασίες. Και ο Ρενάν εμφανίζεται ως ο παίκτης που έχει επιλεγεί από τους Θεσσαλονικείς για τον επόμενο βασικό γκολκίπερ της ομάδας του Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σπόρτινγκ, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τον Ρενάν έως το καλοκαίρι του 2023, δέχεται ακόμη και να τον παραχωρήσει με ελεύθερη μεταγραφή (υπό προϋποθέσεις) ή με δανεισμό μεγαλύτερο των έξι μηνών τον 30χρονο (23/03/1990) γκολκίπερ. Καθώς γίνεται προσπάθεια να μειωθεί το μπάτζετ των συμβολαίων κατά σχεδόν 7.000.000 €. Και ο Βραζιλιάνος είναι μέσα στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Ο Ρενάν ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο (2009-12, 47 ματς), το 2013 πήρε μεταγραφή για τη Σάο Πάουλο (2013-17, 33 ματς), εν συνεχεία η περίφημη «Traffic» τον έστειλε στην Εστορίλ (2017-18, 17 ματς) και στο τέλος εκείνης της χρονιάς τον αγόρασε η Σπόρτινγκ με σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ (2018-σήμερα, 56 ματς). Πέρασε από όλες τις «μικρές» Εθνικές της Βραζιλίας, ενώ είχε κληθεί δύο φορές και στην ανδρική ομάδα, χωρίς ωστόσο να «γράψει» συμμετοχή.

Πέραν του ΠΑΟΚ, πάντως, για τον Ρενάν έχουν δείξει ενδιαφέρον και πολλές ομάδες από την πατρίδα του. Ο ίδιος, ωστόσο, εμφανίζεται διατεθειμένος να παραμείνει στην Ευρώπη. Και  ο ΠΑΟΚ του προσφέρει την ευκαιρία που θεωρεί ότι αξίζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΕΝΑΝ ΡΙΜΠΕΪΡΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ