Το… τζακ ποτ του Παπαγιαννόπουλου

Το… τζακ ποτ του Παπαγιαννόπουλου

Ο αμυντικός της Εστερσουντ αμείβεται με 35.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά τον Γενάρη σκοπεύει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα ζητώντας ετήσιες απολαβές 500.000 !

Επεσε το… κινητό του Ελληνα ατζέντη που επικοινώνησε με τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο και τόλμησε να τον ρωτήσει πόσα χρήματα αναζητά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όταν και μένει ελεύθερος.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της καταπληκτικής πορείας της «σταχτοπούτας» του φετινού Europa League, της Εστερσουντ, η οποία αφού απέκλεισε Γαλατασαράι και ΠΑΟΚ έχει κερδίσει στην φάση των ομίλων τις Ζοριά, Χέρτα και έχει αναδειχθεί ισόπαλη με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το συμβόλαιο του Παπαγιαννόπουλου λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δέχεται καθημερινά αρκετές κλήσεις από ατζέντηδες που θέλουν να του βρουν ομάδα. Στην Εστερσουντ αμείβεται με 35.000 ευρώ τον χρόνο και τον Γενάρη σκοπεύει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα αφού σε πρώτο χρόνο ζητάει 500.000 !

Και αν νομίζεται ότι τα όνειρα του είναι απατηλά, να σας ενημερώσουμε ότι ήδη έχει δεχτεί επίσημες προτάσεις που ξεπερνούν τις 300.000 από τουρκικές ομάδες. Επειδή έχει χρόνο μπροστά του μέχρι τον Γενάρη, πιστεύει ότι θα καταφέρει να φτάσει τον στόχο του αφού υπάρχουν συζητήσεις και με ρωσικά κλαμπ που μπορούν να ικανοποιήσουν τα θέλω του.

Αν τα καταφέρει θα μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα limit up στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αφού σε διάστημα λιγότερο των έξι μηνών θα έχει κατορθώσει να κλείσει ένα συμβόλαιο μεγαλύτερο απ’ όλα όσα έχει υπογράψει συνολικά μέχρι τα 27 του χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ