Νέο… καψώνι Παναθηναϊκού σε Ζαγαρίτη: Τον αφήνουν εκτός αποστολής με τον Άρη

Νέο… καψώνι Παναθηναϊκού σε Ζαγαρίτη: Τον αφήνουν εκτός αποστολής με τον Άρη

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση. Και η... τιμωρία του; Όπως φαίνεται θα πάψει να αγωνίζεται μέχρι να απαντήσει.

Τι κι αν ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα; Τι κι αν θα πάει στη Θεσσαλονίκη για ένα ντέρμπι… Ευρώπης χωρίς βασικούς ποδοσφαιριστές του; Όπως τον Βιγιαφάνιες, τον Κουρμπέλη, πιθανότατα τον Σάντσες;

Τι κι αν η ομάδα του τριφυλλιού έχει ανάγκη από βαθμούς στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην Ευρώπη; Φαίνεται πως η κακή διαχείριση που γίνεται σε σημαντικά θέματα ξεπερνά ακόμα και την ποδοσφαιρική… λογική. Και αυτό συμβαίνει με τον Βασίλη Ζαγαρίτη.

Ένα παιδί που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη φετινή του απόδοση. Που άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά. Που είδε την αξία του, αγωνιστική και χρηματιστηριακή, να ανεβαίνει κατακόρυφα. Τι θα έκανε κάθε ποδοσφαιριστής στη θέση του; Θα ζητούσε χρήματα που δικαιούται για να ανανεώσει ένα συμβόλαιο που τελειώνει το καλοκαίρι. Και που αν βγει στην αγορά ως ελεύθερος, μπορεί να το βρει άνετα.

Τι του πρότεινε ο Παναθηναϊκός; 210.000 ευρώ για την επόμενη τριετία. 60.000 την πρώτη σεζόν, 70.000 τη δεύτερη, 80.000 την τρίτη. Την ώρα που παίκτες σαν τον Αγιούμπ παίρνουν κοντά στο μισό εκατομμύριο για το… τίποτα. Και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να τους λύσει τα συμβόλαια δίχως να το καταφέρνει.

Παρ’ όλα αυτά; Στον Ζαγαρίτη όχι μόνο δεν προτείνουν συμβόλαιο αντάξιο της αγωνιστικής του παρουσίας, αλλά του κάνουν και… καψόνια. Θα απαντήσεις; Καλώς. Δεν θα απαντήσεις; Δεν παίζεις.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός πως ο Μπόλονι σκοπεύει να αφήσει εκτός αποστολής τον νεαρό στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Ζαγαρίτης ενημερώθηκε πως αύριο δεν θα προπονηθεί με όλη την ομάδα, αλλά με τους Σερπέζη, Καραγιάννη και Βιγιαφάνιες, που δεν θα ταξιδέψουν στο Βικελίδης.

Προφανώς είναι ένα πρώτο… μήνυμα προς την πλευρά του παίκτη εν μέσω δύσκολων διαπραγματεύσεων, που βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί. Και προφανώς ο Παναθηναϊκός με αυτές τις πρακτικές δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ