Ο Μελισσανίδης «μαγείρεψε» τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, αλλά ο Ιβάν φωνάζει για τον… Ολυμπιακό

Ο Μελισσανίδης «μαγείρεψε» τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, αλλά ο Ιβάν φωνάζει για τον… Ολυμπιακό

Διπλό πέναλτι έγινε πάνω στον Ουάρντα. Και με το πόδι και με το χέρι. Αλλά ήταν απλά... Κυριακή. Δεν υπάρχει λόγος να χωριστεί η Ελλάδα στα δύο...

Διαβάσαμε για ματσάρα. Διαβάσαμε για διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Διαβάσαμε για ποδοσφαιρικό θρίλερ. Για σασπένς και για ματς που δεν ήξερες μέχρι το φινάλε που θα καταλήξει. Δεν διαβάσαμε πουθενά, όμως, για τα διαιτητικά… μαγειρέματα.

Πέρασαν στο ντούκου ατάκες όπως αυτή που είπε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, πως άλλα του μετέφερε ο βοηθός ότι είπε το VAR, άλλα ο διαιτητής. Ναι, συνέβη και αυτό στην Τούμπα. Ο Βιεϊρίνια ρώτησε πρώτα τον διαιτητή αν του είπαν απ’ το VAR να ελεγχθεί η φάση της πτώσης του Ουάρντα μέσα στην περιοχή και εκείνος του απάντησε πως όλα είναι κανονικά. Και στη συνέχεια ρώτησε τον βοηθό, αλλά ο βοηθός του απάντησε το αντίθετο. Πως απ’ το VAR… κάτι είδαν.

Μάλιστα αναρωτήθηκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αν οι διαιτητές μιλούσαν την ίδια γλώσσα και αν πράγματι ήταν απ’ την ίδια χώρα. Αυτά λίγα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι. Προφανώς μετά να συζήτησε και ο Βιεϊρίνια με ανθρώπους πιο ψηλά στη διοικητική πυραμίδα και να τον ενημέρωσαν κι εκείνος πως ο… εχθρός δεν είναι η ΑΕΚ, οπότε δεν πρέπει να δώσει μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα.

Υπήρξε, λέει, νικητής στην Τούμπα και ήταν το… ποδόσφαιρο. Μάλιστα. Η πραγματικότητα, φυσικά, είναι τελείως διαφορετική. Νικητής δεν ήταν το ποδόσφαιρο, αλλά ο Μελισσανίδης. Παλιά του τέχνη κόσκινο. Φίλος του Ιβάν μέχρι να μπουν οι ομάδες τους στο γήπεδο. Για 90 λεπτά… μαγειρείο από τον διαιτητή υπέρ της ΑΕΚ. Και μετά ξανά… φίλοι με στόχο τον κοινό εχθρό, τον Ολυμπιακό.

Έγιναν οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια και εκείνες του Κρέσπο για επιθετικό φάουλ στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ για τα μάτια του κόσμου και μετά όλοι μαζί συμμάχησαν εκ νέου για να τα βάλουν με τον Ολυμπιακό. Αδιαφορώντας για τον κόσμο τους που στα social media αναρωτιόταν πως είναι δυνατόν η επίσημη ΠΑΕ να μην αντιδρά με όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.

Γιατί κακά τα ψέματα. Αν ήταν ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού και δεν έδινε το πέναλτι στον Ουάρντα, του οποίου του έφυγε το παπούτσι από το μαρκάρισμα του Λόπες (και χαμηλά με το πόδι και ψηλά με τράβηγμα), οι… Μάκηδες αυτού του κόσμου θα είχαν χωρίσει πάλι την Ελλάδα στα δύο.

Θα διαβάζαμε και θα ακούγαμε… τέρατα, όπως αυτά που διαβάσαμε και ακούσαμε για το Περιστέρι, θα γίνονταν έκτακτες εκπομπές με έναν να μιλάει μπροστά στις κάμερες και έναν από πίσω να του λέει πως θα τα πει και ο μηχανισμός που εδώ και χρόνια λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και το καταστρέφει με ψέματα θα είχε βάλει μπροστά όλες τις μηχανές.

Τώρα ήταν απλά… Κυριακή (όχι από εκείνες που ζητάνε πίσω, αλλά από τις… εξυγιαντικές). Ο Μελισσανίδης «μαγείρεψε» τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, αλλά ο Ιβάν φωνάζει για τον… Ολυμπιακό. Φοβερά πράγματα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ