Και το θέμα είναι τώρα «πως θα γλιτώσουν»;

Και το θέμα είναι τώρα «πως θα γλιτώσουν»;

Περιμένοντας τις «αναλύσεις» των… ειδικών μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη Δίκη των 28, αυτών που αναρωτιόντουσαν «πως θα γλιτώσουν». Που… έπεσαν και πάλι μέσα. Τι, όχι;

Με στόμφο χιλίων καρδιναλίων. Με δήθεν σιγουριά για αυτά που υποστήριζε. Με τίτλο πιασάρικο. «Πως θα γλιτώσουν» έγραφε τον Απρίλιο του 2015 ένα από τα πιο «βαρβάτα πιστόλια» της… εξυγίανσης. Η σχετική «παρέα» που είχε αναλάβει την «εργολαβία», την παραγωγή λάσπης προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη είχε ακολουθήσει στο ίδιο μήκος κύματος σε όλα τα ελεγχόμενα από την τότε «τρόικα» ΜΜΕ.

«Χτυπούσε» αδυσώπητα και κάτω από τη μέση τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Και τι δεν γράφτηκε/ειπώθηκε τα τελευταία έξι χρόνια. Το γενικό συμπέρασμα ήταν πάντα «πως θα γλιτώσουν;».

Πως θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό, καμιά 40αρια φορές καταντώντας πλέον ανέκδοτο. Πως θα γλιτώσουν την καταδίκη καταντώντας αστείοι/γελοίοι.
Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος. Να εξωθηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην έξοδο. Να φύγει από την μέση για να κάνουν την δουλειά πιο εύκολα. Να πετύχουν την «εξυγίανση» που ήθελαν να φέρουν χωρίς να έχουν τον μεγάλο τους αντίπαλο.

Θεωρούσαν πως με… πύρινα άρθρα, καταθέσεις αλά Φύσσα (του είπε κάποιος που του είχε πει κάποιος άλλος κλπ) και Γεωργέα (που προφανώς είδε και το χθεσινό 3-0 στημένο καθώς σύμφωνα με την αξέχαστη κοτσάνα του «δεν μπορεί να έρθει ένα ματς 3-0 χωρίς να το έχουν στήσει και οι δύο ομάδες) πως θα οδηγήσουν στο «απόσπασμα» Μαρινάκη και Ολυμπιακό.

«Πως θα γλιτώσουν;» έγραφαν και έλεγαν με θράσος χιλίων καρδιναλίων. «Εγκληματική οργάνωση», «συμμορία» ανέβαζαν και κατέβαζαν έναν ολόκληρο λαό, έναν τεράστιο σύλλογο και όλους τους ανθρώπους του, προεξέχοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η πρώτη ηχηρή σφαλιάρα ήρθε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ με την αθωωτική απόφαση για το περιβόητο ματς με τον Ατρόμητο που ο Φύσσας τελικά θυμήθηκε στο ποινικό δικαστήριο ότι μάλλον δεν θυμόταν καλά όταν πήγαινε στον ανακριτή για να «φτιάξει» την υπόθεση που στήριξε τότε ένα ολόκληρο σύστημα, μια ολόκληρη Κυβέρνηση με μοναδικό σκοπό τον εγκλωβισμό, την «ομηρία» του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έξι χρόνια μετά από τότε που ξεκίνησε αυτό το «πως θα γλιτώσουν;» τα «χαστούκια» που δέχεται το «σάπιο σύστημα» που δημιουργήθηκε με τους σκευωρούς, συκοφάντες και κατασκευαστές ψευδών κατηγοριών είναι αδυσώπητα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους νίκησε. Τους απάντησε, όχι απλά στο φαιδρό «πως θα γλιτώσουν;» αλλά στο πως δεν μπορούν να τον νικήσουν ποτέ! Ακόμη και αν μαζευτούν όλοι εναντίον του όπως έγινε!

Το ζητούμενο πλέον είναι ξανά «πως θα γλιτώσουν;». Μόνο που οι… πρωταγωνιστές της ιστορίας μας αλλάζουν θέση.

Ωραίες οι… αναλύσεις που έκαναν τότε. Τώρα με το πραγματικό δικαστήριο να έχει βγάλει κρυστάλλινη απόφαση αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη κατάπιαν την γλώσσα τους, την πένα τους, τα πληκτρολόγια τους! 9 και κάτι το πρωί βγήκε η απόφαση και ακόμη περιμένουμε τις… αναλύσεις των «ειδικών».

Αυτών που έγραφαν και έλεγαν με κάθε τρόπο χωρίς ίχνος ντροπής «πως θα γλιτώσουν;». Το ερώτημα αντιστρέφεται με τις αποφάσεις των κανονικών, όχι ψεύτικων/τηλεοπτικών, δικαστηρίων να είναι κόλαφος για αυτούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ