Λεβαδειακός : Η δικαίωση του Κομπότη

Λεβαδειακός : Η δικαίωση του Κομπότη

Ο Λεβαδειακός κέρδισε την υπόθεση της προσφυγής του Τόνι Σίλβα και ο Αφρικανός επέστρεψε στις προπονήσεις…

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα σας είχαμε αποκαλύψει την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Τόνι Σίλβα εναντίον του Λεβαδειακού κυρίως για μείωση προσωπικότητας και κατά δεύτερον για κάποια χρήματα που ισχυριζόταν ότι του οφειλόταν.

Ο Αφρικανός είχε σταματήσεις τις προπονήσεις από τα μέσα Δεκεμβρίου και πριν μερικές μέρες, με την λήξη της μεταγραφικής περιόδου ενημέρωσε τους θαυμαστές του μέσω facebook πως είναι παγιδευμένος στον Λεβαδειακό αφού το δικαστήριο της ομοσπονδίας δεν έχει ανακοινώσει την απόφαση του και αυτός δεν μπορεί να μετακινηθεί.

Τελικά η πολυπόθητη απόφαση ανακοινώθηκε και δικαίωσε τον Λεβαδειακό! Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός από την Πέμπτη επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας και πλέον δεν αποκλείεται να δεχτεί να πάει δανεικός σε κάποια ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε. Μέχρι την ύστατη ώρα υπήρχε πρόταση για τον δανεισμό του αλλά ο ίδιος αρνιόταν να πάει αφού περίμενε να δικαιωθεί και να μείνει ελεύθερος. Τώρα οι επιλογές του έχουν περιοριστεί αφού ελάχιστες αγορές είναι ανοικτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ