Ζιγκ ζαγκ γύρω από τις νάρκες

Ζιγκ ζαγκ γύρω από τις νάρκες

Οι χθεσινές (μεγάλες) επιτυχίες, τα ελληνικά ματς της ημέρας και τα πονταρίσματά μας.

Το απολαύσαμε χθες το στοιχηματικό Σάββατο. Όχι δεν πετύχαμε στο 100% τα όσα πιστεύαμε ότι θα έρθουν, αλλά εκτός του ότι πιάσαμε τα περισσότερα, πήραμε και κάποιες τεράστιες αποδόσεις.

«Βιτρίνες» γεμίσαμε. Από τους τρεις προτεινόμενους σκόρερ, τα κατάφεραν οι δύο. Ο Χάρι Κέιν πέτυχε το μοναδικό γκολ στο ντέρμπι της Τότεναμ με την Άρσεναλ και ο Μπατσουαγί άνοιξε για τη Ντόρτμουντ το δρόμο προς τη νίκη. Ο Ζόνας της Μπενφίκα έγινε αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Πορτιμονένσε.

Πέρασε το Over στο Μόναχο, πέρασε και ο άσος της Μπορντό, τα λίγα γκολ στο Πανιώνιος – Λαμία και πάνω απ’ όλα το πολύ μεγάλων αποδόσεων 1Χ του Κροτόνε – Αταλάντα.

Όσο για τα υπόλοιπα, η Τότεναμ έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και τελικά έβαλε μόνο ένα γκολ στην Άρσεναλ, στον Παναθηναϊκό είδαμε να χάνεται η ευκαιρία της χρονιάς (και βάλε) και η Ξάνθη κινδύνευσε ακόμα και να χάσει από την Κέρκυρα.

Κοντράρεται ο Ολυμπιακός, ανεβαίνει και της ΑΕΚ

Οι ομάδες που έχουν συνηθίσει να πρωταγωνιστούν, δεν αντέχουν εύκολα τα αλλεπάλληλα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός είναι μια από αυτές. Οι δύο ήττες από την ΑΕΚ προκάλεσαν αναταράξεις. Κανείς δεν ξέρει αν αυτοί οι παίκτες θα βρουν τη δύναμη να αντιδράσουν ή αν θα τους πάρει η κατηφόρα. Σίγουρα το πρόγραμμα δεν τους βολεύει καθόλου.

Ακόμα και στον ΟΠΑΠ βλέπουμε τον άσο του Ατρομήτου να πέφτει, το ίδιο και το Χ. Κοινώς κοντράρονται σήμερα οι «ερυθρόλευκοι». Η τιμή τους ήταν στο 1,80 και έχει φτάσει στο 2,31. Ο …καμμένος βλέπει τις διαφοροποιήσεις και στις ελληνικές και στις εταιρείες του εξωτερικού και οφείλει να επισημάνει το τι συμβαίνει. Δεν θα ποντάρει πάντως στο ματς του Περιστερίου.

Ούτε στο ΟΑΚΑ θα ποντάρει. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρας Τρίπολης. Ο άσος ξεκίνησε από πολύ χαμηλά (1,25), αλλά τη νύχτα του Σαββάτου εθεάθη να ανεβαίνει μέχρι και στο 1,40. Το Χ έχει μέσο όρο γύρω στο 4,00 και το διπλό από τα 11άρια βρέθηκε ήδη στο 8,00. Φυσικά και η ΑΕΚ παραμένει μεγάλο φαβορί, όμως δεν ξέρουμε ούτε για αυτή πώς θα καταφέρει να διαχειριστεί το μεθύσι των θριάμβων της. Πάσο και εδώ.

Ενδιαφέρον όμως στη Ριζούπολη. Ο Απόλλων παίζει με τον Λεβαδειακό. Ο άσος κατρακυλά. Στο 1,65 έφτασε στον ΟΠΑΠ. Εκτός αυτού, κυκλοφορεί γύρω από το 1,70 και στις υπόλοιπες. Επισήμανση με μεγαλύτερη αξία αυτή.

Κινητικότητα και με τον άσο του Παναιτωλικού. Πιθανό και αυτό το σημείο έναντι του Πλατανιά.

Ταξίδι στην Ευρώπη

Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Στόχος είναι η αποφυγή των αρκετών εκπλήξεων που ενδέχεται να δούμε σήμερα σε αρκετά γήπεδα.

Το στάνταρ

Η Λιόν δεν κέρδισε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Δεν έχει περιθώρια νέων απωλειών. Υποδέχεται τη Ρεν που σιγά σιγά τίθεται εκτός στόχων και ούτως ή άλλως είναι καιρό εκτός ρυθμού.

Λοταρία με γκολ

Η Μπαρτσελόνα έβγαλε βαρύ πρόγραμμα και τα «αστέρια» της αρχίζουν και βγάζουν κούραση. Υποδέχονται τη Χετάφε και δεν περιμένουμε να ανεβάσουν το σκορ σε πανύψηλα επίπεδα. 2-3 τέρματα και πολύ ωραίες αποδόσεις. Δεδομένο φυσικά το μεγάλο ρίσκο.

Η κόντρα

Πολύ ωραία ομάδα η Μπασακσεχίρ. Πρωτοπόρος στην Τουρκία; Είναι όμως τόσο ανώτερη της Φενερμπαχτσέ, ώστε να προσφέρεται η νίκη της στο 1,75 και η ήττα της στο 3,90; Με τη Φενέρ παίζει, όχι με την Οσμανλίσπορ.

Οι σκόρερ

Ο Σαλάχ συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Θα πάρει και στο Σεντ Μέρις πολλές προσπάθειες. Το ίδιο και ο Έντιν Τζέκο στην επίθεση της Ρόμα που υποδέχεται την ουραγό Μπενεβέντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ