Τι συμβαίνει με τον Ζούρο και την ΑΕΚ

Τι συμβαίνει με τον Ζούρο και την ΑΕΚ

Σε πολύ δύσκολη θέση ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Αν και κάποιοι τον θέλουν εκεί… ως το τέλος.

Έχουν σπάσει τα γραφικόμετρα στην ΑΕΚ έπειτα από τον αποκλεισμό τους από το Λαύριο. Ένα ολόκληρο σύστημα να κάνει τη μέρα-νύχτα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Και τα αγωνιστικά (το Λαύριο δεν τη… βλέπει την ΑΕΚ του πρωταθλητισμού!) αλλά και στους υπόλοιπους τομείς.

Διαβάστε ανάρτηση επαγγελματία προπονητή –με εμπλοκή στις εθνικές ομάδες- και θα καταλάβετε: «Μικρόψυχα και σκ@@@χα ανθρωπάκια… Ναι σε εσάς αναφέρομαι, εσάς που ΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ κ σε εσάς που ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ χθες το βράδυ το σχέδιό σας. Ναι μας πληγώσατε, ναι μας στεναχωρήσατε, νιώσαμε την αδικία και δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ. Εσείς σκ@@@χοι;; Έχετε ήσυχη την συνείδησή σας; Γυρίσατε σπίτι σας στην οικογένεια σας και στα παιδιά σας και τους κοιτάξατε στα μάτια… Ντραπήκατε έστω και λίγο;;»

Ναι, αυτόν τον τύπο έχει προπονητή η ΑΕΚ στο μπάσκετ. Και τον έχει ακόμη στη θέση του. Όσο τον έχει τέλος πάντων μιας και πλέον κάποιοι ακούν καθαρά το όνομα του Ηλία Ζούρου να κόβει βόλτες σε… συζητήσεις. Καλός προπονητής, με εμπειρία, παραστάσεις. Και κυρίως με σοβαρότητα. Όπως επιβάλλεται σε ένα κλαμπ αυτού του επιπέδου.

Ο Παπαθεοδώρου απέτυχε. Έχει χάσει ήδη τρεις τίτλους. Παρά το καλό μπάτζετ και τα χατίρια της διοίκησης, δεν μπόρεσε να φέρει σε πέρας τους στόχους και τις φιλοδοξίες. Δεν είναι κακό αυτό. Συμβαίνει στον αθλητισμό. Αυτό που δεν πρέπει να συμβαίνει είναι να μην αποδέχεσαι την πραγματικότητα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε λόγο στην αρχή της σεζόν για πέντε τίτλους. Οι τρεις χάθηκαν ήδη. Μένει το πρωτάθλημα και το BCL. Για να μην πετάξει πρόωρα λευκή πετσέτα και εκεί, η ΑΕΚ χρειάζεται μια αλλαγή. Στη θέση του προπονητή, γιατί στο ρόστερ έγιναν και μπορεί να γίνουν κι άλλες αλλά δεν αρκεί.

Το σκέφτεται ο Αγγελόπουλος αλλά δεν βοηθάει ο περίγυρός του. Αυτός που τον συμβουλεύει να κρατήσει τον Παπαθεοδώρου μέχρι το τέλος της σεζόν και… όπου βγει. Ο,τι γίνει πάντως θα πρέπει να γίνει σύντομα, μέσα στον μήνα μιας και τώρα υπάρχει διακοπή για τις εθνικές ομάδες και μετά η τελική ευθεία. Σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Και για την ΑΕΚ υπάρχει μια ευκαιρία που ίσως κάνει χρόνια να βρει ξανά. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα χειρότερά του και δείχνει πιο ευάλωτος από ποτέ, ο Ολυμπιακός λείπει. Είναι η ευκαιρία της να «χτυπήσει» τον τίτλο. Με την εικόνα που έχει όμως αυτή τη στιγμή, πιθανότερο είναι να τον διεκδικήσει το Λαύριο κι ο Προμηθέας παρά εκείνη. Θα προσπαθήσει να την αλλάξει; Η μπάλα είναι στα χέρια του Αγγελόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ