Αποκάλυψη: Ερώτηση ΠΑΟΚ για τον Πικέρες της Πενιαρόλ (Pics, Vids)

Αποκάλυψη: Ερώτηση ΠΑΟΚ για τον Πικέρες της Πενιαρόλ (Pics, Vids)

Ο Πάμπλο Γκαρσία ενεργοποίησε την ουρουγουανική αγορά και ατζέντης είχε επαφή με τον Χοακίν Πικέρες για λογαριασμό του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ για το καλοκαίρι. Ο Μπάμπα Ραχμάν ήρθε. Λογικά θα τον δούμε κάποια στιγμή σύντομα, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα μείνει. Και για αυτό υπάρχουν πολλοί λόγοι. Με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος του Βορρά να αναζητά λύσεις στην αγορά, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ, μέσω ατζέντη είχε επαφή με τους εκπροσώπους του Χοακίν Πικέρες. Οι Θεσσαλονικείς θέλησαν να μάθουν πληροφορίες για το καθεστώς του 22χρονου (24/08/1992) ακραίου αμυντικού στη Νασιονάλ. Για το συμβόλαιό του, αλλά και το κατά πόσο η ιστορικότερη ομάδα της Ουρουγουάης, είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Ο Πικέρες θεωρείται ο κορυφαίος αριστερός μπακ που αγωνίζεται στην Ουρουγουάη και εκπροσωπείται από τον διαβόητο Πάκο Κασάλ. Τον σημαντικότερο ατζέντη της χώρας και έναν από τους πιο σημαντικούς σε όλο τον κόσμο. Εναν ατζέντη με τον οποίο οι Θεσσαλονικείς θα ήθελαν να ανοίξουν παρτίδες. Καθώς εκτός από προσθήκες, ο Κασάλ είναι από τους ανθρώπους με πολύ σπουδαίες «άκρες» σε όλη την Ευρώπη, άρα μπορεί να βοηθήσει και στις πωλήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κασάλ ήταν και ο ατζέντης του Πάμπλο Γκαρσία. Και δεν είναι μυστικό ότι οι δικές του διασυνδέσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έκαναν τους Μαδριλένους να προχωρήσουν στην απόκτηση του νυν προπονητή του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2005!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πικέρες, τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κασάλ αποφάσισε πως μετά από τέσσερα χρόνια στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, ήρθε η ώρα να ταξιδέψει στην Ευρώπη. Κάτι που συμπίπτει και με τις πρώτες κλήσεις του στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.

Τα οικονομικά δεδομένα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θέλησε να ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, για να αποφασίσει εάν και με ποιον τρόπο θα κινηθεί για τον δυναμικό αριστερό μπακ, που έχει προκαλέσει αίσθηση με τις εμφανίσεις του.

Ο ΧΟΑΚΙΝ ΠΙΚΕΡΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ