Ο ΠΑΟΚ στην χώρα του ΠΟΤΕ!

Ο ΠΑΟΚ στην χώρα του ΠΟΤΕ!

Ο Βασίλης Δεκάρικος επιστρέφει και αποκαλύπτει την σχέση του Πίτερ Παν με τον ΠΑΟΚ.

Είδα το βράδυ της Πέμπτης τον Ολυμπιακό με την Πε Ες Βε και θυμήθηκα τα χρόνια τα μεγάλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η αφεντιά μου, ο Βασίλης ο Δεκάρικος, έχει ζήσει τα καλά τα χρόνια τότε που είχαμε για παράδειγμα τρεις ελληνικές ομάδες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Που είχαμε δύο απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκείνα τα χρόνια που οι συνάδελφοι μου… λαλάκηδες ονόμασαν ως «τα χειρότερα του ελληνικού ποδόσφαιρου». Δεν είχαμε… Γραμμένο και «εξυγίανση» βλέπετε για να μην υπάρχει «η ντροπή της Ελλάδας» όπως είχε κατονομάσει τον Ολυμπιακό η ΕΠΟ του Γραμμένου. Του «δικού μας» Γραμμένου όπως είχε δηλώσει δημόσια ο Ιβάν Σαββίδης που παραμένει έγκλειστος εδώ και 11 μήνες στο μακρινό Ροστόφ.

Τι τα θυμήθηκα όλα αυτά τώρα; Έπεσε στο μάτι μου ένα θέμα στο «10», για το πότε νίκησαν ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ τον Φεβρουάριο σε ευρωπαϊκό νοκ άουτ ματς.

Οι επιδόσεις του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακές. Ναι, αυτοί που τώρα με κάθε ευκαιρία επιδιώκουν να μειώσουν τις επιτυχίες του Ολυμπιακού, οι φίλοι του Μάκη του ΠΑΟΚτζή (χαχαχα, λέμε τώρα) και οι γνωστοί… λαλάκηδες που άλλαξαν ομάδα εξαιτίας της ξαφνικής αγάπης του Ιβάν.

Και ξάφνου (σ.σ. μουσική αγωνίας) είδα πως τον μήνα Φεβρουάριο, τουλάχιστον μέχρι τις 29 του μήνα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει σεφτέ ακόμη. Εντάξει, τα πρώτα 90 κάτι χρόνια είναι δύσκολα, αλλά τέτοιος… κολοσσός και να μην έχει γευθεί την χαρά της νίκης τον Φεβρουάριο;

Ο Πίτερ Παν πρέπει να ήταν ΠΑΟΚτζής. Ή ο Μάκης ο Γκαγκάτσης, αυτό το γλυκό παιδί της… εξυγίανσης θα πρέπει όταν ήταν μικρούλης να ονειρευόταν την χώρα του ΠΟΤΕ!

Στη χώρα του ΠΟΤΕ άλλωστε βασιλεύει ο ΠΑΟΚ. ΠΟΤΕ νίκη ευρωπαική τον Φεβρουάριο, ΠΟΤΕ συμμετοχή σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάντε το εικόνα. Τον Μάκη τον Γκαγκάτση ή τον Giorgi να πετάνε για την χώρα του ΠΟΤΕ και τους… λαλάκηδες από πίσω να τους ακολουθούν με τα γνωστά σάλια. Θαύμα! Θα έσπασε τα ταμεία!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ