Δουβίκας – ΠΑΟΚ: Η… σπέκουλα που ξεκίνησε και ο Μπέος που τον «έταξε»

Δουβίκας – ΠΑΟΚ: Η… σπέκουλα που ξεκίνησε και ο Μπέος που τον «έταξε»

Ο Τάσος Δουβίκας παίζει καλά, ο mediaκός στόλος του Σαββίδη φροντίζει για τα υπόλοιπα και ο Φαντ Σχιπ πήρε το «μήνυμα» από τον Μπέο.

Ο Τάσος Δουβίκας είναι ένας ταλαντούχος νέος ποδοσφαιριστής. Που πραγματοποιεί μια σπουδαία χρονιά με τη φανέλα του Βόλου. Μάλιστα, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης σκόραρε το 9ο φετινό του γκολ στη Super League, αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα το. Συνολικά, σε 23 αναμετρήσεις έχει 9 γκολ και 3 ασίστ στη σεζόν, ενώ έχει σκοράρει και δις στο Κύπελλο.

Όλα τα παραπάνω είναι δεδομένα. Είναι αριθμοί. Και επιβεβαιώνουν ότι ο 21χρονος επιθετικός έχει πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Εχει στοιχεία που δείχνουν ότι μπορεί να έχει καλή καριέρα. Άλλο αυτό, όμως, κι άλλο το λιβάνισμα και η σπέκουλα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά τέτοιες πρακτικές δεν βοηθούν το παιδί. Και δεύτερον, εκθέτουν αυτούς που τις ασπάζονται και τις βρίσκουν.

Δεν χρειάζεται να είναι μύστης του ελληνικού ποδοσφαίρου κάποιος για να γνωρίζει ότι ο Μπέος έχει «τάξει» τον Δουβίκα στον ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι. Δεν χρειάζεται να σου θυμίσει κάποιος, καλέ μου αναγνώστη, ότι ο Μπέος μπαινοβγαίνει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ούτε ότι περιμένει πώς και πώς να μπει στο στελεχιακό σχήμα του Δικεφάλου, μόλις του κάνει νόημα ο Ιβάν. Αυτά είναι πράγματα γνωστά και αδιαμφισβήτητα.

Όπως αδιαμφισβήτητη είναι και η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τον mediaκό στόλο του Σαββίδη, να «λιβανίζει» κάθε βήμα του Δουβίκα. Και να γράφει για… ζωγραφιές, ακόμη και για μία εκτέλεση πέναλτι! Γεμίζοντας υπερβολές και ασυναρτησίες κείμενα που μόνο κακό κάνουν στο παιδί. Αλλά και στην κοινή λόγική.

Είναι σαφές το κλίμα που δημιουργείται. Και έχει συγκεκριμένη στόχευση. Ποια είναι αυτή; Μια και πολύ συγκεκριμένη. Και αποκαλύφθηκε από την «αποκάλυψη» ότι οι ίδιες… αξιόπιστες πηγές, θέλουν τον Τζον Φαντ Σχίπ να έχει στα πλάνα του τον Δουβίκα και να σκέφτεται σοβαρά την περίπτωσή του σε μία από τις κλήσεις που έρχονται.

Μάλιστα, για να είμαστε και σίγουροι ότι δεν θα κάνει κανένα λάθος να τον ξεχάσει στις επόμενες κλήσεις, τον μύησε στα μυστικά ο ίδιος ο Μπέος στον Βόλο τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Ετσι, για να μην ξεχαστεί βρε αδερφέ.

Το ότι αυτή η ξαφνική επικοινωνιακή «εκτόξευση» του Δουβίκα ξεκίνησε από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η μεταγραφή του έχει «κλειδώσει». Στον ΠΑΟΚ. Τυχαίο θα είναι…

Κάτι τελευταίο. Για να καταλαβαινόμαστε. Επειδή τις τελευταίες ημέρες προέκυψε ένα σοβαρό ζήτημα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Δουβίκα. Ο μόνος τρόπος να γίνει πράξη αυτό είναι να τον κάνει… δώρο στον Μελισσανίδη ο Ιβάν. Επ’ αυτού, θα επανέλθουμε… Με λεπτομέρειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ