Αποκάλυψη : Πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Ίνγκασον – Κοντά στο «ναι» ο Ισλανδός

Αποκάλυψη : Πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Ίνγκασον – Κοντά στο «ναι» ο Ισλανδός

To10.gr αποκαλύπτει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να «δέσει» και μετά το 2022 τον Ίνγκασον, με αύξηση αποδοχών και ξεκάθαρο ρόλο ηγέτη της άμυνας.

Του τσουνάμι ανανεώσεων που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός πριν από λίγες ημέρες, φαίνεται ότι παρασέρνει και τον ΠΑΟΚ, που αποφάσισε να κινηθεί δυναμικά, με σκοπό να διατηρήσει στο δυναμικό του τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του, με επεκτάσεις συμβολαίων και κάποιες αναπροσαρμογές. Με το όνομα του Σβέριρ Ινγκι Ινγκασον να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μετά την (όχι δύσκολη) συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του Αντελίνο Βιεϊρίνια έως το καλοκαίρι του 2022 και την επίσημη έναρξη των επαφών με τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς, η διοίκηση του ΠΑΟΚ προχωράει τις συζητήσεις και με την πλευρά του Ινγκασον, προσδοκώντας σε άμεση συμφωνία και υπογραφή νέου συμβολαίου.

Η τρέχουσα συμφωνία με τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Και στον ΠΑΟΚ κάνουν ό,τι μπορούν, με σκοπό να πείσουν τον 27χρονο ποδοσφαιριστή να πει το «ναι» στην 3ετή επέκταση συμβολαίου που του έχει προταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, πέραν της νέας συμφωνίας έως το 2024, στην προσφορά του ΠΑΟΚ περιλαμβάνεται σημαντική αύξηση αποδοχών, που θα καθιστά τον Ισλανδό έναν από τους τρεις πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα του προσφέρεται και ο ξεκάθαρος και αδιαμφισβήτητος ρόλος του ηγέτη της άμυνας.

Κάτι, βεβαίως, που ο ίδιος έχει φροντίσει να το κερδίσει με το… σπαθί του και την απόδοσή του. Όντας πιθανότατα ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, πίσω μόνο από τον ασταμάτητο Τζόλη. Συνεισφέροντας, μάλιστα, ακόμη και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του (σ.σ. 29 ματς, 5 γκολ).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ινγκασον βλέπει με θετικό μάτι την πρόταση του ΠΑΟΚ και αυτές τις ώρες υπάρχουν επαφές με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ώστε να τελειώσει το συντομότερο το ζήτημα. Με τον καλύτερο τρόπο και για τους δύο.

Με την ανανέωση του συμβολαίου του Ινγκασον, ο ΠΑΟΚ θέλει να προλάβει και τις προτάσεις που υπάρχουν και αναμένεται να φτάσουν στην Τούμπα για τον ποδοσφαιριστή. Διότι ακόμη κι αν ο ΠΑΟΚ θελήσει να ενδώσει σε κάποια από τις προσφορές, σε διαφορετική τιμή θα πουλήσει έναν ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο (2022) και διαφορετική με συμβόλαιο έως το 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ