Η «Δίκη» με τα παραμύθια

Η «Δίκη» με τα παραμύθια

Ρεπορτάζ-αλφάδι στην αυλή του Ιβάν.

Πάει το παραμύθι σύννεφο στην αυλή του Ιβάν. Από το «service» ΜΜΕ που έχει σχηματιστεί γύρω από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Και από τον ανιψιό του φυσικά, τον σερβιτόρο Καλπαζίδη που για όποιον τυχόν δεν το ξέρει είναι ιδιοκτήτης (RFA) συγκεκριμένης αθλητικής ιστοσελίδας. Εκείνης που έχει αλλεργία στην αλήθεια.

Το γράψανε και εκείνοι. Εδώ όμως τα… πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον «Σαγόνια» και στην πετυχημένη κωμική εκπομπή «η Δίκη με τα παραμύθια».

Καρατομείται λέει ο παρατηρητής του Ολυμπιακού-Άρης. Γιατί; Γιατί έτσι θέλει ο Σαγόνιας και η… μπάντα του. Δεδομένη λέει η απόφαση.

Ποιος την πήρε και γιατί; Που να ξέρουμε εμείς ρε παιδιά; Μάλλον οι ίδιοι που του έδιναν live τα αποκλειστικά από την κατάθεση του Σιαμπάνη στο τμήμα Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Ρωτήθηκε πριν από λίγο στο ΔΣ της Λίγκας, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης για αυτό. Για την τύχη του παρατηρητή. «Μα τι λέτε; Πως προκύπτει αυτό. Ο άνθρωπος είναι πάρα πολύ καλός και έμπειρος στη δουλειά του. Δεν υπάρχει θέμα καρατόμησης» απάντησε στα μέλη του συνεταιρισμού ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ.

Με δύο λόγια; Και άλλη… τάπα! Αλλά και τι έγινε; Μήπως αυτοί κάνουν δημοσιογραφία θέλοντας να μάθουν την αλήθεια;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ