
Ο Τζέντι Όσμαν μίλησε για την επιστροφή του στο Τ-Center, αλλά και για τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον Τζέντι Όσμαν να επιστρέφει ως αντίπαλος στο Τ-Center.
Ο Τούρκος φόργουορντ αναφέρθηκε στο χειροκρότημα που δέχθηκε από το γήπεδο, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως μπορούν να νικήσουν τους πάντες.
Οι δηλώσεις του Τζέντι Όσμαν:
Για το χειροκρότημα που εισέπραξε κατά την είσοδο του στο Τ-Center: «Ήταν καταπληκτικό συναίσθημα. Ήταν τέλειο που επέστρεψα εδώ μπροστά τους και να παίξω ως αντίπαλος. Στο τέλος, είχα δύο τέλεια χρόνια εδώ και ισχυρή σύνδεση μαζί τους».
Για τα φιλικά προετοιμασίας: «Απλά προσπαθώ για τις νίκες. Όλοι κάναμε step up σήμερα, ειδικά μετά το δύσκολο ματς απέναντι στην Παρτίζαν. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, είμαι υπερήφανος. Από εδώ και πέρα, θα γίνουμε καλύτεροι.
Υπάρχουν πολλά που θα μάθουμε από αυτό το ματς. Προφανώς, παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και θα γίνουν λάθη. Στο τέλος, κάναμε καλή δουλειά και δεν το παρατήσαμε. Μείναμε στο παιχνίδι και γυρίσαμε από το -9 παλεύοντας».
Για το EuroCup και τις ομάδες απέναντι στην Euroleague: «Τα τρία παιχνίδια που παίξαμε απέναντι σε ομάδες EuroLeague ήταν ένα καλό τεστ για να δούμε πού είμαστε. Παίξαμε απέναντι σε καλές ομάδες, πήραμε γνώση από αυτά τα ματς και πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ότι μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες. Είναι νωρίς να μιλάμε για το τέλος της σεζόν, πάμε βήμα-βήμα».



















