Τι κάνει ο Μίνο Ραϊόλα στην Ελλάδα…

Τι κάνει ο Μίνο Ραϊόλα στην Ελλάδα…

Ο πολύς Ραϊόλα ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει δικό του ένα από τα «διαμάντια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τι έγινε με την περίπτωση του Τζόλη.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί φτωχό συγγενή της Ευρώπης. Η δημοτικότητά του διαρκώς πέφτει. Οι ομάδες, με ελάχιστες εξαιρέσεις χάνουν τη δυναμική τους και δεν έχουν πλάνο για να σταματήσουν την πτώση. Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις. Τόσο από άποψη ομάδων, όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν  και κάνουν ακόμη και τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του μεταγραφικού «παζαριού» να ασχολούνται μαζί τους.

Πρόσφατα to10.gr αποκάλυψε το δυναμικό «μπάσιμο» της εταιρείας-κολοσσού Wasserman και την υπογραφή συμβολαίου με τον Χρήστο Τζόλη, για να μεριμνήσει για την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Κάτι που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα υπάρχουν και συγκεκριμένα πράγματα στο τραπέζι.

Τώρα, to10.gr αποκαλύψει πως ένα ακόμη μανατζερικό «θηρίο» του ποδοσφαίρου ήρθε στην Ελλάδα, με σκοπό να ασχοληθεί επί προσωπικού κιόλας, με συγκεκριμένη περίπτωση παίκτη που έχει ξεχωρίσει. Ο λόγος για τον Μίνο Ραϊόλα. Τον ατζέντη με το πιο ακριβό πελατολόγιο (σε σχέση αξία ανά ποδοσφαιριστή) στον πλανήτη.

Γιατί ήρθε ο Ραϊόλα στην Ελλάδα; Για να μιλήσει ο ίδιος με ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιό του με τον νυν ατζέντη του ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Και επειδή ο δαιμόνιος Μίνο δεν χάνει τέτοιες ευκαιρίες, ήρθε στη χώρα μας για να κάνει τα «μαγικά» του. Να εξηγήσει στον παίκτη τι έχει στο μυαλό του, αλλά και να του δείξει πού μπορεί να τον φτάσει.

Ποιον ποδοσφαιριστή θέλει να «κλέψει» ο Μίνο; Πόσοι ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα «χωρούν» στο πελατολόγιό του, σε τέτοια θέση που να έρθει ο ίδιος στη χώρα μας για να τους δει από κοντά; Είναι 2-3 περιπτώσεις. Πολύ συγκεκριμένες.

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι τουλάχιστον από άποψη παραγωγής και ανάδειξης ποδοσφαιριστών, η Ελλάδα βρίσκεται στο καλύτερο σημείο από ποτέ. Είτε λόγω του σκάουτινγκ και του υψηλού επιπέδου συστήματος βελτίωσης (κυρίως αυτό αφορά στον Ολυμπιακό) είτε λόγω της ανάγκης των ομάδων να μην ξοδεύουν πολλά λεφτά για ξένους παίκτες, επενδύοντας σε «εγχώρια προϊόντα».

Για την ιστορία, ο Ραϊόλα δεν διεκδίκησε ποτέ τον Χρήστο Τζόλη. Γιατί όσοι προμόταραν τον νεαρό επιθετικό, δεν έφτασαν στην πόρτα του. Εάν είχαν φτάσει, είναι σίγουρο ότι θα ασχολούνταν. Αλλά σε αυτές τις δουλειές έχει να κάνει με το «όποιος έχει τη σωστή γνωριμία» και το σωστό τάιμινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ