Τα έλεγε to10.gr : «Τρύπωσε» στην ΑΕΚ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Τα έλεγε to10.gr : «Τρύπωσε» στην ΑΕΚ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Ο agent leaks σας έδωσε στο πιάτο από τα Χριστούγεννα, αυτό που ήρθε… Μάρτη!

Εμφανίστηκε ως… είδηση από το πουθενά. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, στην ΑΕΚ λέει. Νέος επικεφαλής των Ακαδημιών του κλαμπ. Ο γνωστός Γιάννης Παπαδημητρίου, που… μια ζωή Ξάνθη ως ότου ο Πανόπουλος να κάνει πάσα την ομάδα στον ανιψιό-σερβιτόρο Καλπαζίδη.

Πως το έγραψαν οι καθώς πρέπει: «εν μέσω διαδικασίας αλλαγών στην στελέχωση στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι στην ΑΕΚ και η πρώτη επιβεβαίωση ήρθε σε πρώτη φάση με την ανακοίνωση από πλευράς της ΠΑΕ, της έναρξης συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, πρώην τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει επικεφαλής των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο κομμάτι του σκάουτινγκ, τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των υποδομών. Ο γεννημένος τον Μάιο του 1976 Γιάννης Παπαδημητρίου, αγωνίστηκε για 14 χρόνια στην Ξάνθη, έφτασε μέχρι την Εθνική με πέντε διεθνείς συμμετοχές και στην συνέχεια για δέκα χρόνια είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ακριτική ομάδα. Από την οποία αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2020».

Ποια είναι η αλήθεια; Ο Πανόπουλος έχει κάνει… πάσα τον Παπαδημητρίου στον Τίγρη εδώ και μήνες. Να τον προσθέσει στο… άρμα της ΑΕΚ. Και ο Τίγρης από την πλευρά του, είναι θετικός πολύ καιρό σε μια τέτοια συνεργασία. Η «ετικέτα» έλειπε. Ο Παπαδημητρίου ήταν το πρώτο φαβορί να αναλάβει τεχνικός διευθυντής τα Χριστούγεννα. Την πάτησε από δύο γεγονότα. Ότι δεν ήταν στο παρελθόν ποδοσφαιριστής της Ένωσης όπως ο Ίλια Ίβιτς που αποχώρησε και ο Παναγιώτης Κονέ που τελικώς πήρε το χρίσμα. Και κατ επέκταση από την «φασαρία» των ημερών καθώς ο κόσμος είχε βγάλει… δόντια βλέποντας την Ένωση να καταρρέει για πολλοστή φορά αγωνιστικά.

Σου έγραψα στις 26 Δεκέμβρη: «Ένα από τα πρόσωπα που «έπαιξε» λοιπόν δυνατά για προσθήκη στα Σπάτα, ήταν αυτό του Γιάννη Παπαδημητρίου της Ξάνθης. Ενός ανθρώπου που καμία σχέση δεν έχει βέβαια με την ΑΕΚ αλλά τον σύστησε στον Μελισσανίδη ο πολύ καλός του φίλος, Χρήστος Πανόπουλος που μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Έτσι, όταν προέκυψε και το διαζύγιο με τον Ίβιτς, δύο ήταν τα ονόματα που συζητήθηκαν εντός ΑΕΚ για τον διάδοχό του. Του Κονέ και του Παπαδημητρίου.

Ο Πανόπουλος που είναι γνωστός πως το… έχει με τα λόγια έτσι κι αλλιώς προσπάθησε να πείσει τον Μελισσανίδη πως ο Παπαδημητρίου είναι ο ιδανικός καθώς ουσιαστικά ο ρόλος θα έχει χαρακτήρα γενικού αρχηγού παρά τεχνικού διευθυντή. Ο Μελισσανίδης το σκέφτηκε πολύ, αμφιταλαντεύτηκε, προβληματίστηκε και τελικά κατέληξε στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας ακούγοντας και τους βασικούς του συνεργάτες που επέμεναν για Κονέ λόγω και του ότι είναι παιδί της ομάδας, ξέρει που θα έρθει και τι απαιτήσεις υπάρχουν. Έτσι κι έγινε το… κονέ».

Όπως βλέπετε όμως, κανείς δεν χάνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ