Έτσι «έπαιξε» η «εξυγίανση» στο Βόλο. Και έχασε ξανά…

Έτσι «έπαιξε» η «εξυγίανση» στο Βόλο. Και έχασε ξανά…

Ο Ολυμπιακός βρήκε «μπλόκο» στον Βόλο από τους βοηθούς που έκαναν τα πάντα για να τον σταματήσουν. Και τους παίκτες του Βόλου που βάραγαν στο ψαχνό. Τους νίκησε όλους!

Χρειάζονται… κιάλια για να τον δουν στην βαθμολογία. Οι «εξυγιαντικές» δυνάμεις δίνουν την «μάχη» της Ευρώπης έχοντας χάσει επαφή με την κορυφή εδώ και πολύ καιρό.

Ο Ολυμπιακός τους κάνει πλάκα, οι «εξυγιαντές» έκοψαν «μαχαίρι» τα αστεία περί ισότητας όμως αυτό δεν σημαίνει πως το «σύστημα» έχει αφήσει ήσυχο τον Ολυμπιακό. Κάθε άλλο! Το είδαμε και πριν λίγο στον Βόλο. «Έστησαν μπλόκο» οι… εξυγιαντικές δυνάμεις και έκαναν ότι μπορούσαν για να σταματήσουν τον Ολυμπιακό. Σου λένε, κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια στην Ολλανδία είναι, θα παίξει και την Πέμπτη Κύπελλο θα του βάλουμε και εμείς τα δύσκολα, που θα πάει θα χάσει βαθμούς.

Από κοντά και η ομάδα του… δήμαρχου που βάραγε στο ψαχνό με πρώτο και καλύτερο τον Νίνη αλλά και τον Δουβίκα που την έπεσε 3-4 φορές στον Εμβιλά.

Τι έγινε τελικά. Τους διέσυρε ξανά ο Ολυμπιακός. Το κόλπο με τα «κοράκια» στον Βόλο βλέπετε ήταν οι βοηθοί. Οι Πετρόπουλος εξ Αρκαδίας και Δημητριάδης από την Καστοριά. Ο πρώτος έκοψε τον Μπρούμα με οφσάιντ που δεν θα το έδινε ούτε ο Μπέος, στο πρώτο ημίχρονο στο 1-1. Ο Δημητριάδης είχε πιο δύσκολο έργο. Χρειάστηκε να… διασυρθεί με την απόφαση του να μην πάει στη σέντρα στο 1-2. Είδε οφσάιντ τον Χασάν ο Δημητριάδης που κανονικά και μόνο με αυτή την απόφασή του δεν πρέπει να τον ξαναδούμε να σηκώνει σημαιάκι στην Σούπερ Λιγκ. Ας πάει σε κανένα τοπικό στην Καστοριά.

Αλλά μήπως δεν μπερδεύτηκε ο άνθρωπος; «Εξυγίανση» έχουμε. Και όσο τους διασύρει ο Ολυμπιακός στο χορτάρι, τόσο λυσσάνε. Διαιτητής όμως δεν ήταν κανάς Φωτιάς για να πει οφσάιντ και να φύγουν. Ξένος διαιτητής, ξένος και στο VAR και έτσι η προσπάθεια του Δημητριάδη για «μπλόκο» έμεινε προσπάθεια. Νωρίτερα μάλιστα ο ίδιος σημείωσε οφσάιντ τον Χασάν στην ευκαιρία του Αιγύπτιου, όπου καλό ριπλέι για το αν ήταν ή όχι δεν είδαμε.

Ο Ολυμπιακός νίκησε και τους βοηθούς λοιπόν, άντεξε και το «ξύλο» των παικτών του Βόλο που χτυπούσαν στο ψαχνό. Και έτσι ο… δήμαρχος Μπέος που είχε βάλει ένα σωρό κόσμο στο γήπεδο με στόχο να βρίζουν από την αρχή έως το τέλος του αγώνα τους ερυθρόλευκους έμεινε με την όρεξη. Και το μπλόκο στο χέρι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ