Στο ψαχνό για το… αφεντικό

Στο ψαχνό για το… αφεντικό

Δεν ήταν Σούπερ Λιγκ το χθεσινό στον Βόλο. Στίβος… μάχης ήταν!

Τέλος καλό, όλα καλά θα πει κάποιος -δίχως δεύτερη σκέψη- για τη νίκη του Ολυμπιακού στον Βόλο, με το γκολ του Γιαν Εμβιλά. Και τυπικά θα έχει δίκιο. Την έκαναν τη δουλειά τους οι Πειραιώτες. Έσπασαν το μπλόκο του Δημάρχου, πήραν το τρίποντο, αποσπάστηκαν και άλλο από τους διώκτες τους.

Πρακτικά όμως δεν είναι έτσι. Δεν αγγίζει σε… τίποτα το συναίσθημα της χθεσινής βραδιάς, η παραπάνω σύντομη «ανάλυση». Βράζουν οι Πειραιώτες. Και δικαίως. Διότι το αποψινό δεν ήταν Σούπερ Λιγκ. Στίβος… μάχης για καταδρομείς ήταν. Στο ψαχνό χτυπούσαν οι γηπεδούχοι. Ακόμη και ποδοσφαιριστές σαν τον Σωτήρη Νίνη που το μυαλό δεν θα πήγαινε ποτέ σε τέτοια… ανδραγαθήματα. Ένας σωρός από αντιαθλητικά χτυπήματα εντός και εκτός φάσεων. Και μαζί μπόλικο «θέατρο» από τους γηπεδούχους για να παρασύρουν τον Πορτογάλο διαιτητή.

Δυστυχώς ο Ρούμπεν Σεμέδο όλη αυτή την ιστορία την πλήρωσε τοις μετρητοίς. Και η αγωνία έχει ήδη χτυπήσει κόκκινο για τον διεθνή στόπερ, που δεν αποκλείεται να χάσει και αυτός πλέον αρκετά παιχνίδια. Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. «Χτυπούσαν στο ψαχνό. Αντιαθλητικά. Και έκαναν συνέχεια θέατρο» έλεγαν οι Ερυθρόλευκοι προ ολίγου στα αποδυτήρια. Και είναι πολύ σημαντικό ότι διατήρησαν την ψυχραιμία τους ως ότου φτάσουν εκεί. Γιατί το ματς κρίθηκε στο νήμα.

Θυμίζουμε ότι και πέρσι στον Βόλο, είχε χτυπήσει σοβαρά ο Μπρούνο και είχε αποχωρήσει τραυματίας και ο Σουντανί. Διότι κάποια πράγματα δεν γίνονται τυχαία. Όπως τυχαία δεν έγιναν τα αποψινά. Όπως τυχαία δεν βρέθηκαν καμιά 300αριά στις κερκίδες του θεσσαλικού…. Μπερναμπέου να βρίζουν από το 1΄ως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Πρωτόκολλο covid σου λέει μετά.

Γιατί όλο αυτό το… πανηγύρι στον Βόλο, ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο όπου όλα στο πρωτάθλημα έχουν κριθεί; Ποιος ξέρει. Ίσως η σωστή απάντηση να είναι «γιατί έτσι». Ίσως πάλι να χτυπούσαν στο… ψαχνό για να ευχαριστηθεί το αφεντικό. Ποιο αφεντικό; Μα ελάτε τώρα. Μεγάλα παιδία είμαστε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ