Ξεφτιλίστηκαν Γραμμένος, «βλαχοπρόεδροι», ΕΠΟ και Κλάτενμπεργκ από την UEFA

Ξεφτιλίστηκαν Γραμμένος, «βλαχοπρόεδροι», ΕΠΟ και Κλάτενμπεργκ από την UEFA

Οι απειλές και οι εκβιασμοί «εξαφάνισαν» τον Παπαπέτρου από τους ορισμούς στη Super League, αλλά η UEFA τον όρισε σε αγώνα προκριματικών του Μουντιάλ!

Το ελληνικό σύστημα καλά την κάνει τη δουλειά του. Το ελληνικό σύστημα, που δήθεν έχει παράπονα από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έκανε τη δουλίτσα του. Ο,τι γουστάρουν κάνουν τα λεβεντόπαιδα της «Εξυγίανσης», οι διάφοροι περίεργοι βλαχοπρόεδροι και τα φαντάσματα, με τις απειλές και τους εκβιασμούς προς τον Αγγλο αρχιδιαιτητή να πιάνουν τόπο. Και μάλιστα με τρόπο εμφατικό.

Αποφάσισαν τα «εκτελεστικά όργανα» του παρασκηνίου του ελληνικού ποδοσφαίρου, ότι έπρεπε να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους Τσαγκαράκη και Παπαπέτρου για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητος – Ολυμπιακός, παρότι δεν έκαναν λάθη. Στα μάτια του συστήματος, όμως, ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσουν» από τη διαιτησία δύο διαιτητές, με σκοπό να στείλουν το μήνυμα στους άλλους.

«Μπορεί να μην κάνετε λάθη, αλλά εμείς μπορούμε να σας τελειώσουμε όποτε θέλουμε», είναι το μήνυμα. Και αυτό έγινε στην περίπτωση των Τσαγκαράκη, Παπαπέτρου. Ο Γραμμένος, ως «δικός τους», έσπευσε να ακολουθήσει τις εντολές. Πήγε στον Κλάτενμπεργκ και απαίτησε την καρατόμησή τους. Προσοχή, δεν το λέμε εμείς ότι πήγε. Τα Μέσα της πραγματικής συμμορίας του πανηγυρίζουν για το γεγονός. Το οποίο, βεβαίως, ποτέ δεν διαψεύστηκε.

Ο Κλάτενμπεργκ τους εξαφάνισε από τους ορισμούς. Ενάμισης μήνας πέρασε και κανείς εκ των δύο δεν έχει σφυρίξει ξανά. Όπως πρόσταξαν οι σύμμαχοι της φαιδρής δήθεν «Εξυγίανσης». Οι οποίοι, όχι μόνο δεν κρύβονται, αλλά πανηγυρίζουν, φωνάζουν ότι οι ίδιοι ελέγχουν τα πράγματα. Και όποιος δεν θέλει, ας τους πάει κόντρα.

Η επιβεβαίωση όσων χυδαίων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθε στις 10 Φεβρουαρίου. Στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ – Λαμία, ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου, Μάκης Γκαγκάτσης, όπως καταγράφεται επίσημα στο φύλλο αγώνα, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, πλησίασε τον διαιτητή Βάτσιο και του είπε επί λέξει «είσαι εγκληματίας και δεν θα σταματήσουμε στον Παπαπέτρου». Μάλιστα, για αυτή την εξύβριση και την απειλή, κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ (σ.σ. αλήθεια, τι έγινε με την τιμωρία του;).

Και ενώ, λοιπόν, όλα αυτά συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξαφνικά σήμερα, μια ανακοίνωση στο epo.gr διέσυρε όλο το σύστημα. Τους βλαχοπροέδρους, τον Γραμμένο, το σύστημα, τα «φαντάσματα», τα media της πραγματικής συμμορίας, αλλά και τον ίδιο τον Κλάτενμπεργκ. Γιατί; Διότι ξαφνικά η UEFA ενημέρωσε ότι ο Τάσος Παπαπέτρου, ως διεθνής που είναι, θα οριστεί σε αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ.

«Η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο κ. Αναστάσιος Παπαπέτρου και ο κ. Αναστάσιος Σιδηρόπουλος επιλέχθηκαν από τη FIFA για να διευθύνουν αγώνες στις επικείμενες αγωνιστικές για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που θα διεξαχθούν τέλη Μαρτίου 2021. Ευχόμαστε και στους δύο αξιωματούχους αγώνα και στην ομάδα τους καλή επιτυχία», αναφέρει η ανακοίνωση-ξεμπρόστιασμα της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Ο απόλυτος διασυρμός. Μια ομοσπονδία που εξυπηρετεί συμφέροντα ωμά και απροκάλυπτα. Και όλα αυτά, με την ανοχή όλων των αρμοδίων. Πόση ξεφτίλα αντέχεις;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ