Γιατί ετοιμάζει «ηρωική έξοδο» ο Ρέμπε από τον ΠΑΟΚ…

Γιατί ετοιμάζει «ηρωική έξοδο» ο Ρέμπε από τον ΠΑΟΚ…

Ο Όλαφ Ρέμπε βλέπει ότι «χρεώνεται» όλες τις αμαρτίες του ΠΑΟΚ, τα ακούει από τον κόσμο, την ώρα που οι πραγματικοί υπεύθυνοι κρύβονται πίσω από τις (ισχυρές) θέσεις τους.

Η πρόσληψή του έγινε με στόχο ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει επιτέλους έναν κανονικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου στο τιμόνι του. Και δη σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι των μεταγραφών. Τόσο σε επίπεδο διαπραγματεύσεων όσο και σε επίπεδο αναζήτησης και εύρεσης των καλύτερων δυνατών επιλογών. Αυτός ήταν και είναι ο στόχος του Ολαφ Ρέμπε. Να βρει καλούς παίκτες και να κλείνει καλές συμφωνίες για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά με τις επιλογές και τις αποφάσεις του. Με μια μεγάλη διαφορά, ωστόσο. Του είπαν «πούλα», και πούλησε. Του είπαν «ξεφόρτωσε το μπάτζερ από βαριά συμβόλαια», και το έκανε σε μεγάλο βαθμό. Του είπαν, «φέρε φθηνούς παίκτες, για να καλυφθούν τα κενά» και τους έφερε. Του είπαν «φέρε καλούς παίκτες, με καλά λεφτά και δεν κατάφερε. Με τις επιλογές του, ειδικά σε περιπτώσεις όπως οι Τσόλακ, Μουργκ, που κόστισαν και αρκετά χρήματα, να είναι αποτυχημένες.

Ο Ρέμπε είναι πολλά χρόνια στο ποδοσφαιρικό κουρμπέτι και ξέρει πότε είναι ισχυρός και πότε όχι. Ο Γερμανός ξέρει τι έκανε λάθος. Όπως ξέρει και καταλαβαίνει πως τα δικά του λάθη, είναι αυτά στα οποία επενδύει η εσωτερική επικοινωνιακή «άμυνα» του ΠΑΟΚ. Και είναι εκνευρισμένος. Διότι βλέπει ότι «χρεώνεται» όλες τις αμαρτίες του ΠΑΟΚ, την ώρα που οι πραγματικοί υπεύθυνοι κρύβονται πίσω από τις (ισχυρές) θέσεις τους.

Μάλιστα, η πρόσφατη ανακοίνωση των οπαδών το ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι φαινόταν πως αφορούσε κυρίως τον Γκαγκάτση και τους άστοχους χειρισμούς του σε κρίσιμα ζητήματα και λιγότερο στον ίδιο και την οικογένεια Σαββίδη, χρησιμοποιήθηκε από τα ελεγχόμενα media ως ασπίδα στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ. Και όχι ως βάση για προβληματισμό και βελτίωση.

Το πιο ενδιαφέρον θέμα, ωστόσο, έχει να κάνει με τον Χρήστο Τζόλη. Με τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ να δείχνουν στην ανακοίνωσή τους, ότι έχουν «χρεωμένο» τον Ρέμπε για το γεγονός ότι ο «μικρός» εμφανίζεται ως «δεδομένη πώληση», αλλά και για τη μεσολάβησή του να βρει μεγάλο γραφείο μάνατζερ, ώστε να είναι πιο εύκολο να βρεθεί μια μεγάλη πρόταση.

Με αυτά και με αυτά, το μέλλον του Ρέμπε στον ΠΑΟΚ είναι εντελώς στον αέρα. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ίδιος σκέφτεται πολύ σοβαρά να λήξει τη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς. Κάτι που προς το παρόν δεν συζητείται ως ενδεχόμενο από τον Δικέφαλο, αλλά με τον Γερμανό αποφασισμένο, πόσα μπορούν να αλλάξουν;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ