Όταν δεν δίνεται αυτό που είναι (Ελ Αραμπί) και δίνεται αυτό που δεν είναι (Ίνγκασον) (vids)

Όταν δεν δίνεται αυτό που είναι (Ελ Αραμπί) και δίνεται αυτό που δεν είναι (Ίνγκασον) (vids)

Στη Μασσαλία το... καραμπινάτο πέναλτι στον Ελ Αραμπί δεν δόθηκε. Στην Τούμπα, όμως, τα πέναλτι δίνονται με... χάδια.

Ο ΠΑΟΚ για ακόμα μια φορά ήταν ο μεγάλος ευνοημένος σε ένα ντέρμπι. Όπως συνηθίζει στα χρόνια της… εξυγίανσης, ο δικέφαλος είδε έναν διαιτητή να του χαρίζει βαθμό που δεν άξιζε να πάρει με πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Άρη. Και στέρησε από τους κίτρινους την ευκαιρία να φύγουν με μεγάλη νίκη από την Τούμπα.

Ο Μπουσέ σηκώνεται μέσα στην περιοχή, διώχνει την μπάλα σε γέμισμα και στη συνέχεια βρίσκει τον Ίνγκασον που σωριάζεται στο έδαφος. Μια ξεκάθαρη φάση που δε σηκώνει την παραμικρή αμφισβήτηση. Κι όμως: ο Πολωνός έδειξε πέναλτι και ο Βιεϊρίνια ισοφάρισε.

Ας θυμηθούμε, όμως, τι έγινε λίγους μήνες πριν σε έναν αγώνα Champions League, με πρωταγωνίστρια μια ελληνική ομάδα. Στο ματς της Μαρσέιγ με τον Ολυμπιακό στη Μασσαλία, που οι Γάλλοι επικράτησαν με 2-1, ο Ελ Αραμπί στο φινάλε του αγώνα διεκδικεί μέσα στην περιοχή μια σέντρα. Ο τερματοφύλακας της Μαρσέιγ, που είναι εκτός μικρής περιοχής (όπου έχει πλεονέκτημα), βγαίνει να διώξει αλλά ρίχνει μπουνιά στον επιθετικό του Ολυμπιακού που πέφτει στο έδαφος.

Ο διαιτητής… κλείνει τα μάτια σε μια καταφανέστατη φάση και δεν δίνει το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Εξαντλώντας την αυστηρότητά του.

Σήμερα στην Τούμπα, σε μια ίδια διεκδίκηση μπάλας, ο Μπουσέ διώχνει την μπάλα προ του Ίνγκασον, αλλά ο διαιτητής αποφασίζει πέναλτι. Χαρίζοντας τον βαθμό στον ΠΑΟΚ.

Δείτε τη φάση του Ελ Αραμπί στο 4’10’ του βίντεο:

Δείτε το βίντεο με το πέναλτι του ΠΑΟΚ:

Και τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ