Ο Βαγιαννίδης, η αλλαγή ατζέντη και ο Παναθηναϊκός

Ο Βαγιαννίδης, η αλλαγή ατζέντη και ο Παναθηναϊκός

Ο 19χρονος δεξιός μπακ δεν συνεργάζεται πλέον με τον Ζήση Βρύζα και το καλοκαίρι έχει να σκεφτεί πολλά πράγματα για το μέλλον του.

Η επιλογή του Γιώργου Βαγιαννίδη να μην ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό και να υπογράψει συμβόλαιο με την Ίντερ, δεν τον έχει δικαιώσει μέχρι τώρα. Ο 19χρονος δεξιός μπακ δεν έμεινε στο Μιλάνο, αφού παραχωρήθηκε με δανεισμό στη βελγική Σεντ Τρουίντεν.

Όμως , το γεγονός πως ο Βαγιαννίδης δεν έχει παίξει ούτε λεπτό στο Βέλγιο, τον έχει ενοχλήσει. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα FCInternews.it, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δυσαρεστήθηκε με τον ατζέντη του και αποφάσισε να αλλάξει την εκπροσώπηση του.

Ο Βαγιαννίδης συμφώνησε τη μεταγραφή του στην Ίντερ σε συνεργασία με τον Ζήση Βρύζα. Πλέον, ο Βαγιαννίδης φέρεται να εκπροσωπείται από το πορτογαλικό γραφείο Pro Eleven, στο οποίο ανήκει και ο αμυντικός Ντιόγκο Νταλότ της Μίλαν.

 

Ο Βαγιαννίδης διαπιστώνει πως η καθιέρωση στο εξωτερικό είναι πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι πίστευε. Ίσως ο νεαρός μπακ-χαφ να το σκεφτόταν διαφορετικά για την παραμονή του στο «Γεώργιος Καλαφάτης», εάν μάντευε τι θα συνέβαινε.

Πάντως, εάν το καλοκαίρι τεθεί θέμα επιστροφής του Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» θα δελεάζονταν. Αρκεί η επιστροφή να είναι μόνιμη μορφή και να μην ήταν προσωρινή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ