Ο Ιβάν παίρνει «χατζάρα» και κάνει το Open… ΠΑΟΚ!

Ο Ιβάν παίρνει «χατζάρα» και κάνει το Open… ΠΑΟΚ!

Τρομερά πράγματα στον τηλεοπτικό σταθμό του Σαββίδη.

«Βαθύ «μαχαίρι» αναμένεται να μπει σε διοικητικές υπηρεσίες αλλά και στον αμιγώς δημοσιογραφικό τομέα όπου εν κρυπτώ γίνεται εδώ και μήνες συνεχείς αξιολογήσεις. Από τους πρωτοκλασσάτους παρουσιαστές δημοσιογράφους μέχρι τους δημοσιογράφους και τους παραγωγούς».

Αυτά γράφει το nassoblog σήμερα. Και που αναφέρεται; Στο Open του Ιβάν Σαββίδη. Περικοπές και εκεί. Βαθύ το… μαχαίρι σε μεγαλοστελέχη του καναλιού, με το μέλλον να είναι αβέβαιο. Και στους διαδρόμους να ακούγονται ψίθυροι ανησυχίας.

Τι θυμίζει η κατάσταση; Τον φετινό ΠΑΟΚ. Πωλήσεις βασικών ποδοσφαιριστών χωρίς δεύτερη σκέψη. Μεταγραφές δανεικών τον Ιανουάριο ή επιστροφές τύπου Ουάρντα και Λάμπρου που δεν κόστιζαν ευρώ. Ένας προπονητής αρκετά φθηνότερος από τον προηγούμενο. Και μια γενικότερη ανησυχία, που μεγαλώνει με την απουσία του Ιβάν στο μακρινό Ροστόφ.

Σαν αποτέλεσμα στον ΠΑΟΚ; Η κατρακύλα της ομάδας στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια. Και με ανησυχία για ακόμα πιο χαμηλά στη διαδικασία των πλέι οφ. Με τον κόσμο στα… κάγκελα, με παίκτες έτοιμους να τα βροντήξουν και να φύγουν (βλ. Πασχαλάκη) με όσα συμβαίνουν στον φετινό ΠΑΟΚ.

Αν θα καταλήξει στην ίδια κατάσταση και το μιντιακό… μαγαζί του Σαββίδη; Θα δείξει το άμεσο μέλλον. Στο ίδιο ρεπορτάζ, άλλωστε, διαβάζουμε: «Κρίσιμος μήνας ο Απρίλιος. Τότε θα πάρει αποφάσεις το Δ.Σ. μετά την εισήγηση βέβαια για τη βασική «γραμμή» που θα υπάρξει από την ιδιοκτησία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ