Superleague : Ο πρόεδρος είπε τους παίκτες «στημένους» και ο προπονητής τα βρόντηξε

Superleague : Ο πρόεδρος είπε τους παίκτες «στημένους» και ο προπονητής τα βρόντηξε

Μια ωραία… ποδοσφαιρική ιστορία. Ο μαινόμενος πρόεδρος, το «ντου» στα αποδυτήρια, το βρίσιμο στους παίκτες, η στάση του προπονητή και το διαζύγιο.

Αγαπητέ αναγνώστη, σήμερα σου έχω μια ωραία ιστορία. Μια ιστορία από αυτές που θα ήθελες να ήσουν σε μια γωνιά και να παρακολουθείς από κοντά όσα συμβαίνουν.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ολα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν η ομάδα που συνέβησαν όλα όσα θα γράψουμε παρακάτω, είχε ηττηθεί από μία ομάδα, με την οποία έχουν τους ίδιους στόχους.

Στο ημίχρονο του εν λόγω παιχνιδιού,  όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν ήδη πάρει το προβάδισμα στο σκορ, ο πρόεδρος των γηπεδούχων σε έξαλλη κατάσταση κατέβηκε μαινόμενος στα αποδυτήρια και έβρισε τους παίκτες του, τους οποίους μάλιστα κατηγόρησε ότι είναι «στημένοι».

Το «ντου» δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή. Ο έμπειρος τεχνικός εξοργίστηκε από την εισβολή του προέδρου στα αποδυτήρια και αμέσως εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει. Ο εν λόγω προπονητής, που έχει φάει με το… κουτάλι τους αγωνιστικούς χώρους, ήξερε ότι η αντίδραση του προέδρου μόνο κακό θα έκανε στην ομάδα του. Προσπάθησε να τον σταματήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. O πρόεδρος μπήκε στα αποδυτήρια μαινόμενος και τα έκανε όλα… μπάχαλο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε στους συνεργάτες του την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα. Αμέσως, όλοι έπεσαν πάνω του και του ζήτησαν να το ξανασκεφτεί. Να μην παραιτηθεί, αφού η σεζόν βρισκόταν σε κρίσιμο σημείο. Από τα πολλά πείστηκε να μείνει.

Ομως, το γυαλί είχε ραγίσει. Οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν φτάσει στα άκρα και το διαζύγιο ήταν θέμα χρόνου. Ο προπονητής, δείχνοντας επαγγελματισμό, δεν παράτησε την ομάδα του. Περίμενε να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά.

Ή μήπως όχι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ