Φοβισμένος Τίγρης…

Φοβισμένος Τίγρης…

Ο Βασίλης Δεκάρικος γράφει για τον φοβισμένο Τίγρη που βγάζει ανακοινώσεις για τη διαιτησία από το πρώτο ημίχρονο.

Ανακοίνωση για τη Διαιτησία στο 23’ του πρώτου ημιχρόνου. Και δεν ήταν ο Χρήστος Πανόπουλος. Δεν ήταν ο Αλέξης Κούγιας. Ήταν ο Τίγρης.

«Αδιανόητες» δεν ήταν οι αποφάσεις του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στο ΑΕΚ-Ξάνθη, όπως κατήγγειλε με την Πανοπούλεια ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ  πριν τελειώσει το ημίχρονο.

Αδιανόητη είναι η ίδια η ανακοίνωση. Μα δεν ήταν όλο το αφήγημα των εξυγιαντών ότι τα λάθη πια είναι ανθρώπινα και μόνο; Ότι ουδείς ευνοείται συστηματικά; Ότι έπεσε η χούντα; Άλλαξε κάτι μήπως κι έχουμε καμιά νέα χούντα; Αν όχι, τι νόημα έχουν οι ανακοινώσεις; Οι ίδιοι είχανε πει, ότι κάποια ανθρώπινα λάθη, θα γίνονται. Αν δεν ήταν ανθρώπινα τα λάθη του Διαμάντοπουλου και έχρηζαν ανακοίνωσης, ποιός τον είχε στήσει να φάει την ΑΕΚ; Μόνο κάποιος που φοβάται βγάζει ανακοινώσεις.

Δηλαδή τζάμπα έτρεχε ολόκληρος Τίγρης στην ΚΕΔ για να εξηγήσει ότι «θέλουμε το 50-50 για εμάς και για όλους τους άλλους»; Στη πρώτη αγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι πήγαν να τον φάνε; Τι θέλει να μας πει ο συντάκτης της ανακοίνωσης; Ότι η ΕΠΟ του Γραμμένου, η  ΚΕΔ έγραψε ολόκληρο Τίγρη εκεί που δεν πιάνει μελάνι;

Τι είναι ο Τίγρης; Κάποιος αφελής, που εργάστηκε σκληρά (χωρίς να βάλει, πάντως, το χέρι στην τσέπη) για να στηθεί η νέα χούντα, κατά της οποίας θα βγάζει ανακοινώσεις; Επειδή δηλαδή είναι Απόκριες, έντυσαν ολόκληρο Τίγρη, Μάρθα Βούρτση;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ