Αυτά ξεχωρίζουν «μεγάλους» και «μικρούς»

Αυτά ξεχωρίζουν «μεγάλους» και «μικρούς»

Ο Μελισσανίδης δήλωσε πως θέλει να γίνει… Μαρινάκης 2018, αλλά δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος. Απίστευτες εικόνες χθες βράδυ στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να δίνουν «κουράγιο» στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Οι ομάδες και το ειδικό τους βάρος δε φαίνονται μόνο στα αγωνιστικά τους επιτεύγματα αλλά και στο πως φέρονται σαν οργανισμοί σε κάθε κρίση. Και η χαοτική διαφορά του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ είναι μεγάλη εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά έξω από αυτές είναι ακόμα μεγαλύτερη!

Αρκεί να έβλεπες τους παίκτες της ΑΕΚ μετά τον αγώνα, στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, που έψαχναν μόνοι τους, αβοήθητοι, μιλώντας με την αστυνομία(!) πως θα φύγουν ασφαλείς από το γήπεδο!

Ανασφάλεια, φόβος και ένας άνθρωπος της ομάδας τους πουθενά κοντά τους! Λες και άνοιξε η γη και τους κατάπιε.

Οι μόνοι που τους έτειναν χείρα βοηθείας και τους είπαν «κουράγιο» ήταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού!

Μοιραίες οι συγκρίσεις και αναπόφευκτες! Το 2018 οργισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά από ένα κακό αποτέλεσμα εισέβαλαν στο Ρέντη και περίμεναν με άγριες διαθέσεις την ομάδα. Όμως ο πρώτος που έφτασε εκεί ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Πρώτος ασπίδα για την ομάδα και για να ακούσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Η ομάδα έφτασε αποδοκιμάστηκε, όμως βγήκε πιο δυνατή και συμπαγής από όλο αυτό! Μετά από κάποια ώρα δόθηκαν οι εξηγήσεις και όλοι μαζί φώναξαν «Ολυμπιακός».

Γιατί έτσι ξεχωρίζουν οι μεγάλοι ηγέτες. Και μπορεί με τη σημερινή του δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης να κοπιάρει τον Βαγγέλη Μαρινάκη (τις δηλώσεις του μετά από την ήττα του Ολυμπιακού στα Γιάννενα και το «θα τα αλλάξω όλα») όμως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.

Ο Μαρινάκης το εννοούσε και πλήρωσε ακριβά για να δημιουργήσει τον Ολυμπιακό τον οποίο σήμερα οι Ολυμπιακοί καμαρώνουν και οι άλλοι θαυμάζουν πραγματικά.

Ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά, ποιός φίλαθλος της ΑΕΚ πιστεύει ότι ο Μελισσανίδης μπορεί και… θέλει να πράξει το ίδιο;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ