Ο Γιαννάκης, ο Ιωνικός και οι… φρουροί της Αχαϊας

Ο Γιαννάκης, ο Ιωνικός και οι… φρουροί της Αχαϊας

Η Επιτροπή Δεοντολογίας σφίγγει τον κλοιό, η Σούπερ Λιγκ 2 προσφέρει ψυχαγωγία.

Σφίγγει ο «ερευνητικός» κλοιός της Επιτροπής Δεοντολογίας γύρω από το «συνεργείο» που μετέτρεψε σε υπόθεση προσωπική τις προηγούμενες εκλογές των ΕΠΣ. Σφίγγει ο κλοιός και γύρω από την ΑΕΚ μιας και άνθρωποι που χρεώνονται σε εκείνη βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα.

Και αν η Ένωση προσπαθεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά την κατάσταση υποστηρίζοντας πως «δεν τρέχει τίποτα»; Μια απλή ανάγνωση στη λίστα των εισηγούμενων ποινών τα λέει όλα: -10 για την πρωταθλήτρια του 2018. Ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Το διαβάζεις και σκέφτεσαι πως δεν μπορεί, ίσως τελικά κάτι τρέχει.

Τέλος πάντων. Θα φανούν όλα αυτά στην πορεία. Η ουσία είναι άλλη, αυτή τη στιγμή. Κρύβεται ίσως σε λεπτομέρειες που αξίζει να τις παρατηρήσει κάποιος με προσοχή. Ακόμη και σε έναν πίνακα της ΕΠΟ με τους διαιτητές της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2.

Για παράδειγμα αύριο ο πρωτοπόρος Ιωνικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Καραϊσκάκη. Ο Ιωνικός που είναι η πρώτη αγάπη του «Τίγρη». Και η πλέον πρόσφατη του «Γιαννάκη». Η ομάδα που όλοι συμφωνούσαμε προκαταβολικά πως σε αυτό το πρωτάθλημα ίσως τελικά να έχει το «παραπάνω» που θα κάνει και τη διαφορά στη κουβέντα της ανόδου. Δίχως να έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ. Δίχως να έχει το καλύτερο υλικό. Δίχως καλά-καλά να έχει τις απαραίτητες «παραστάσεις» από τη κατηγορία.

Ποιοι είναι οι διαιτητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης; Παιδιά από την… Πάτρα. Ανδριανός ο άρχοντας του αγώνα. Οικονόμου ο δεύτερος επόπτης. Καδδάς ο 4ος.

Για ποια άλλα παιδιά από την Πάτρα γίνεται κουβέντα αυτές τις ημέρες; Μα για τον πρόεδρο της τοπικής ΕΠΣ –και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ- Άγγελο Δανίηλ που είναι στην ίδια εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας πλάι στον «Τίγρη» και τον «Γιαννάκη». Και για ένα ακόμη μέλος της συγκεκριμένης ΕΠΣ που θεωρείται και αυτός μέλος της ιδιαίτερης αυτής «ομάδας». Μέλος του «συνεργείου» που ταξίδεψε ανά την Ελλάδα προκειμένου να δει live όλες τις εκλογές των ΕΠΣ.

Ο «Γιαννάκης», ο Δανιήλ και ένας ακόμη είναι που εξετάζονται σε αυτή την έρευνα. Και οι τρεις απειλούνται με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο. Ο «Γιαννάκης και οι «φρουροί της Αχαϊας» όπως εύστοχα έλεγε σήμερα κάποιος.

Ποιος ξέρει ίσως να είναι κάπου όλοι μαζί αύριο το μεσημέρι. Να συζητήσουν οι άνθρωποι τα προβλήματα τους. Να δουν και αυτό το Καραϊσκάκης-Ιωνικός. Δεν είναι και εκλογές ΕΠΣ για να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αλλά όπως και να το κάνεις, μπορεί να αποδειχθεί μια ευχάριστη ψυχαγωγική εμπειρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ