Λείπουν οι «βόμβες»; Πρέπει να χορεύουν τα παρολί

Λείπουν οι «βόμβες»; Πρέπει να χορεύουν τα παρολί

Ο ειδικός του στοιχήματος στο "to10.gr", ΚΑΜΜΕΝΟΣ εξηγεί πώς ο παίκτης του στοιχήματος πρέπει να κερδίζει πάντα, ακόμα και όταν δεν υπάρχουν εκπλήξεις και προτείνει μια τετράδα για σήμερα.

Όταν οι εκπλήξεις ελαχιστοποιούνται, ο παίκτης του στοιχήματος πρέπει να κερδίζει. Και αυτό θα το κάνει αν δεν ανοιχτεί σε πολλούς αγώνες ζητώντας με ένα ευρώ να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα.

Για παράδειγμα, βλέποντας το δεύτερο σκέλος του προγράμματος του Τσάμπιονς Λιγκ και τα αποτελέσματά του, θα ήταν λογικό να ετοιμάζεται για ανάληψη πολύς κόσμος. Κέρδισαν όλα τα φαβορί με εξαίρεση τη Ντόρτμουντ που έφερε ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και συγχρόνως έμεινε και στο under. Ίσως εξαίρεση να αποτελεί και η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τη φετινή Τότεναμ καλό είναι να την υπολογίζουμε όλοι.

Όποιος δεν κυνήγησε τα απίθανα και κινήθηκε με τη λογική, κλείνοντας τα μάτια στις χαμηλές αποδόσεις, πήγε ταμείο. Και ο …καμμένος δεν κάηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Μια σωστή τριάδα την Τρίτη (συν άλλες κερδοφόρες ιδέες) και άλλη μία την Τετάρτη βοήθησαν πολύ.

Κι όμως έπαιζαν Λίβερπουλ

Προς απόδειξη των παραπάνω είναι για να το συζητάμε, ότι η Λίβερπουλ προσφερόταν σε τιμές λίγο πάνω από την μονάδα και αυτά τα ψίχουλα πήραν πάνω τους κοντά 2 εκατομμύρια ευρώ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και μέχρι το ημίχρονο είχαν διπλασιαστεί, καθώς το ματς έμενε στο 0-0 και οι αποδόσεις γίνονταν κάπως πιο …ανθρώπινες με την πάροδο του χρόνου.

Περίπου 750.000 ευρώ τοποθετήθηκαν στη Σεβίλλη, και 400.000 ευρώ στη Σαχτάρ και βέβαια μεγαλοποιήθηκαν. Αντίθετα στην παγίδα της Ρεάλ έπεσαν 900.000 ευρώ στο μεγάλο ανταλλακτήριο και χάθηκαν με το καλημέρα και επίσης τεράστιο ποσό χάθηκε και στη Ντόρτμουντ, γιατί περίμεναν τον άσο μέχρι 90’. Το παράδοξο είναι ότι οι παίκτες παγκοσμίως δεν εμπιστεύθηκαν τη Μάντσεστερ Σίτι. Μόνο το 33% του πονταρίσματος (δηλαδή 334.000) ευρώ έπεσαν πάνω της! Πάντως, σε αυτό το ματς είδαμε πολλά κεφάλαια στο over κάτι που σημαίνει ότι η ζημιά περιορίστηκε.

Τι γίνεται με την ΑΕΚ

Οι αγώνες της ομάδας του Μανόλο Χιμένες δεν συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι της ελληνικής εταιρείας. Η ΑΕΚ ανεβαίνει μέχρι το 3,50, η Μίλαν στο 2,25 και η ισοπαλία στο 3,40.

Φαβορί οι Μιλανέζοι, αλλά όχι και τεράστιο. Από τη μια υπολογίζουν την αμυντική διάταξη των «κιτρινόμαυρων» και από την άλλη το ότι οι «ροσονέρι» δεν είναι καλά και είναι αμφίβολο το αν θα αντιδράσουν.

Το under αντίθετα φτάνει μέχρι το 1,65 και το over ξεπερνά τα δυάρια.

Οσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν, ανάλογα με την έμπνευσή σας.

Η κίνηση έδειχνε το πρωί τον άσο και την ισοπαλία να παρουσιάζουν πτώση. Υπάρχει διάθεση για κόντρα στους Ιταλούς και ο καμμένος οφείλει να το επισημάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το προτείνει.

Μια τετράδα στο Γιουρόπα Λιγκ

Η Λιόν σκοράρει κατά …ριπάς και η Έβερτον έχασε το ρυθμό και το δρόμο της σε Πρέμιερ Λιγκ και Ευρώπη.

Η Αούστρια Βιέννης πάει στη Ριέκα με πάρα πολλές απουσίες.

Και οι Βικτόρια Πλζεν με τη Λουγκάνο όπως και η Μπασακσεχίρ με τη Χοφενχάιμ έχουν το γκολ στη …φύση τους, αλλά συνήθως και εντός της εστίας τους.

Λυών – Έβερτον 1
Βικτόρια Πλζεν – Λουγκάνο Over 2,5
Ριέκα – Αούστρια Βιέννης 1
Μπασακσεχίρ – Χοφενχάιμ GOAL

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ