Ο Λαμκέλ Ζε ξαναβγαίνει στην αγορά και ο Μπόλονι δεν αδιαφορεί

Ο Λαμκέλ Ζε ξαναβγαίνει στην αγορά και ο Μπόλονι δεν αδιαφορεί

Ο Βερκάουτερν ο οποίος ανέστησε τον Λαμκέλ Ζε στην Αντβέρπ ωθείται στην έξοδο και ο Καμερουνέζος επιθετικός θα χάσει τον βασικό υποστηρικτή του, με τον Λάζλο Μπόλονι να παρακολουθεί διακριτικά.

Τον Ιανουάριο ο Λάζλο Μπόλονι ήθελε να φέρει τον Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε στον Παναθηναϊκό, αλλά οι τρέλες του Καμερουνέζου και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Αντβέρπ απέτρεψαν την ολοκλήρωση του δανεισμού.

Γιατί ο Ιβάν Λέκο δεν ήθελε ούτε να βλέπει τον Λαμκέλ Ζε, αλλά ο αντικαταστάτη του, ο Φρανκ Βερκάουτερν, επανέφερε τον ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις. Ο Βέλγος αγνόησε και τις αντιδράσεις των οπαδών, οι οποίοι ζητούσαν την αποπομπή του Λαμκέλ Ζε από την ομάδα.

Ο Λαμκέλ Ζε φρόντισε να δικαιώσει την εμπιστοσύνη του Βερκάουτερν, έχοντας σκοράρει 8 γκολ και μοιράσει 3 ασίστ σε 19 παιχνίδια. Δείχνοντας πως παρά την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, ο 26χρονος επιθετικός έχει πλούσιο ταλέντο.

Ωστόσο, η αρμονική σχέση του Λαμκέλ Ζε με τον Βερκάουτερν τίθεται σε κίνδυνο από εξωγενείς παράγοντες… Διότι ο Λουτσιάνο Ντ’ Ονόφριο, ο επικεφαλής της Αντβέρπ, δεν φαίνεται ενθουσιασμένος με τον Βερκάουτερν και ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, ο Ντ’ Ονόφριο έχει προσεγγίσει τον Μισέλ Πρεντόμ και συζητά μαζί του για να συνεργαστούν. Μία εξέλιξη που θα σημάνει το τέλος του Βερκάουτερν.

Μία άμεση συνέπεια της αποπομπής του Βερκάουτερνμ, θα είναι η περιθωριοποίηση του Λαμκέλ Ζε. Γιατί ο Ντ’ Ονόφριο δεν συμπαθεί τον Καμερουνέζο και με… βαριά καρδιά δέχτηκε την επαναφορά του τον Ιανουάριο.

Για να το πάμε λίγο πιο μακριά, έχει ξεχάσει ο Μπόλονι τον Λαμκέλ Ζε; Όχι. Θα τον ήθελε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι; Άγνωστο, αλλά αν ο Ρουμάνος παραμείνει στο «Καλαφάτης», σίγουρα θα το σκεφτεί…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ